ATUS-verkkosivu tekee pääsystä helpommaksi uudistuneilla kasvoillaan

ATUS-verkkosivu tekee pääsystä helpommaksi uudistuneilla kasvoillaan
ATUS-verkkosivu tekee pääsystä helpommaksi uudistuneilla kasvoillaan

Älykäs julkisen liikenteen järjestelmä (ATUS), joka on yksi Konyan pääkaupunkiseudun älykkäistä kaupunkisuunnittelupalveluista, helpottaa käyttäjien elämää tehdyillä innovaatioilla.


Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay totesi, että ATUS tarjoaa julkisen liikenteen kätevyyden kansalaisille, jotka haluavat julkista liikennettä, mikä helpottaa heidän kulkemista määränpäähänsä mukavimmalla tavalla. Presidentti Altay totesi, että ATUS on yksi konyalalaisten eniten käyttämistä sovelluksista, ja sanoi, että he auttoivat konyalaisia ​​käyttämään tehokkaammin tekemällä innovaatioita ATUS-verkkosivustolla.

ATUS-verkkosivulle lisätyt innovaatiot ovat seuraavat: ”Sivun mobiilikäyttöinen yhteensopivuus on suunniteltu hyödyllisimmällä tavalla. Verkkoliitännät on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, esteettisiksi ja mobiililaitteille yhteensopiviksi. Käyttäjätunnus on lisätty ja käyttäjälle on annettu ainutlaatuinen paneeli. Nyt suosikkipysähdys voidaan määrittää, haluttu aika voidaan valita ja hälytys voidaan asettaa ennen tätä aikaa. Järjestelmä lisää automaattisesti haetuimmat rivit ja pysähtyy suosikkeihin muille kuin jäsenille. Käyttäjä voi lisätä niin monta elcardia kuin haluaa ja nähdä heti korttien tasapainon. 'Missä bussini on?' Osalla lähimmät pysäkit tulevat sijainnin mukaan. Järjestelmään tehtiin järjestelyt käyttäjän tottumistilastojen mukaan. Sisäinen haku on kehitetty, jonka avulla käyttäjät voivat saada tuloksia tehokkaammin ja lyhyessä ajassa. "How to Go -sovellus" kehitettiin ja päivitetty versio otettiin käyttöön. "jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar