Makuusalin kunto tulee niille, jotka välttävät eristämistä

Makuusalin kunto tulee niille, jotka välttävät eristämistä
Makuusalin kunto tulee niille, jotka välttävät eristämistä

Sisäministeriön 81 maakunnan kuvernöörille lähettämän kiertokirjeen mukaan ihmiset, jotka rikkovat eristysoloja kotona, suorittavat karanteeniprosessinsa asuntoloissa tai hostelleissa. Hakemus koskee myös niitä, jotka oleskelevat väliaikaisissa paikoissa, joilla ei ole mahdollisuutta täyttää eristämisehtoja. Eristykseen tarkoitettujen makuusalien ja hostellien hallinta hoidetaan nykyisten johtajien kanssa paikallisen hallintoviranomaisen yleisessä koordinoinnissa.


Ihmisille, jotka rikkovat tätä sääntöä, tehdään rikosvalitus TCK: n 195 artiklan mukaisesti, vaikka heidän pitäisi olla erillään kodeistaan. Nämä henkilöt joutuvat pakollisen eristämisen piiriin siirtämällä kuvernöörit siirtämään asuntoloihin tai hostelleihin eristämisprosessin loppuun saattamiseksi.

Ministeriö 81 maakunnan hallintoalueelle "Eristys makuusaleissa ja hostelleissa" lähetti asiasta kiertokirjeen. Kiertokirjeessä todettiin, että on välttämätöntä noudattaa toteutettuja toimenpiteitä ja määriteltyjä sääntöjä, jotta voidaan jatkaa tehokkaasti koronavirusepidemian torjuntaa hallitun sosiaalisen elämän ajan.

Aikaisemmin kuvernööreihin lähetetyillä kiertokirjeillä; Todettiin, että tehokas seuranta- ja valvontajärjestelmä on määritetty ihmisille, jotka ovat olleet yhteydessä ihmisiin, jotka viettävät eristämisprosessinsa kodeissaan (lukuun ottamatta tapauksia, joissa taudin kulku on vakava), joilla on taudin oireita tai joille on diagnosoitu tähän suuntaan.

Toisaalta, eristettäessä ihmisiä, joilla on diagnoosi tai jotka ovat saaneet Covid-19: n sellaisissa paikoissa, kuten alueilla, joilla maatalouden kausityöntekijät suojaavat, rakennusmailla Todettiin, että näiden paikkojen väliaikaisesta luonteesta ja mahdollisuudesta puuttua eristysolosuhteista johtuen esiintyi erilaisia ​​vaikeuksia. Kiertokirjeessä todettiin myös, että maakunnan / piirin tautipesäkkeiden valvontakeskusten kautta tehdyistä ohjeista ja tarkastuksista huolimatta ymmärrettiin, että joillekin ihmisille, joille tehtiin eristyspäätös toimenpiteiden vastaisesti ja jotka lähtivät asuinpaikastaan, vaarana kansanterveydelle ja aiheuttaen taudin leviämisen muille ihmisille.

Kansanterveyslain nro 1593 72 §: n "sairaita tai epäiltyjä sairaita" säännön soveltamisalaan kuuluvat toimenpiteet luetellaan seuraavasti:

Tämän mukaan;

1 - Kuvernöörit valitsevat asuntolan / hostellin kaltaiset paikat siirtääkseen / saattamaan päätökseen niiden ihmisten eristämisprosessit, jotka oleskelevat väliaikaisissa paikoissa, jotka rikkovat eristysoloja tai joilla ei ole mahdollisuutta tarjota eristysolosuhteita.

2- Asuntolat tai hostellit, jotka asiaankuuluvat ministeriöt osoittavat kuvernöörille, toimivat seuraavan tehtävänjaon mukaisesti:

  • Asuntoloiden tai hostellien hallinnoinnista vastaavat nykyiset johtajat, ja paikallisen kuvernöörin koordinoimana kuvernööri nimittää sen.
  • Näiden makuusalien tai hostellien henkilöstötarpeet tyydytetään nimeämällä tarvittaessa muiden julkisten laitosten ja järjestöjen henkilöstöä kuvernööreille.
  • AFAD vastaa kaikenlaisista siivouspalveluista ja muista asuntoloiden tai hostellien logistiikkatarpeista.
  • Punainen Puolikuu vastaa AFAD: n koordinoimana niiden henkilöiden ravintotarpeista, jotka päätetään eristää asuntoloista tai hostelleista.
  • Hallintoneuvostot nimeävät riittävän terveydenhoitohenkilöstön tarkkailemaan ihmisten terveyttä, jotka päätetään joutua eristyneiksi asuntoloissa tai hostelleissa, koordinoimaan heidän lähettämistä terveydenhuollon laitoksiin, kun se on lääketieteellisesti tarpeen, ja varmistamaan, että nimetty henkilöstö työskentelee epidemian torjunnassa määriteltyjen toimenpiteiden mukaisesti.
  • Vieraita ei hyväksytä makuusaleihin tai hostelleihin.
  • Makuusalien ja hostellien turvallisuutta jatketaan keskeytyksettä vuorokauden ympäri paikallisviranomaisen valvonnassa, ja tähän osoitetaan riittävästi turvallisuus- / lainvalvontaviranomaisia.
3- Vaikka eristyksestä on tehty päätös kotona / asuinpaikassa, maatalous- ja rakennusalan työntekijät, jotka työskentelevät väliaikaisessa ja kausityössä, sekä eristyneisyys useista syistä
ihmiset, joilla ei ole sopivaa asuntoa prosessin suorittamiseksi; Ne sijoitetaan kuvernööreille niille osoittamiin makuusaleihin tai hostelleihin, ja eristysaika saadaan päätökseen täällä. Näiden ihmisten ruoka- ja majoituskustannukset eristyksen aikana katetaan kuvernöörin toimesta.
4 - Ihmiset, jotka vastustavat eristäytymispäätöstä eri tavoin, erityisesti jättääkseen kotinsa tarkastusten seurauksena, kun heidän pitäisi olla eristettyinä kotona;
  • Tarvittavat hallinnolliset toimet toteutetaan kiinnostuksen kohteena olevien kiertokirjeidemme puitteissa ja rikosvalitus tehdään TCK: n 195 artiklan mukaisesti.
  • Lisäksi se lähetetään asuntoloihin tai hostelleihin, jotta kuvernöörit suorittavat eristämisprosessin, ja pakollinen eristäminen.

Kuvernöörin / piirikuvernöörien välttämättömät päätökset edellä mainittujen periaatteiden mukaisesti tehdään kiireellisesti yleisen terveyslain 27 ja 72 artiklan mukaisesti. Käytännössä ei tule häiriöitä, ei aiheuta valituksia. Tarpeelliset oikeudenkäynnit aloitetaan Turkin rikoslain 195 artiklan soveltamisalalla, joka koskee hallinnollisen toiminnan aloittamista yleisen hygienialain asiaankuuluvien artiklojen mukaisesti ja niiden henkilöiden rikollista käyttäytymistä, jotka eivät noudata tehtyjä päätöksiä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar