Ministeri Kocan voimakas reaktio terveydenhuollon ammattilaisten hyökkäyksen jälkeen Ankarassa

Ministeri Kocan voimakas reaktio terveydenhuollon ammattilaisten hyökkäyksen jälkeen Ankarassa
Ministeri Kocan voimakas reaktio terveydenhuollon ammattilaisten hyökkäyksen jälkeen Ankarassa

Terveysministeri Dr. Fahrettin Koca antoi lausunnon Keçiörenin koulutus- ja tutkimussairaalan ensiapuosastolla otetuista kuvista.


Terveysministeri Dr. Fahrettin Koca; "Eilen, maanantaina 21. syyskuuta Keçiörenin koulutus- ja tutkimussairaalan päivystyksessä otetut kuvat ovat erittäin surullisia ja ajatuksia herättäviä. Tapahtuma on kehittynyt, kuten mainitsen.

Kahdesta potilaasta, jotka saivat sairaalamme päivystyspoliklinikalle samanaikaisesti ampumahaavan kanssa, A.Ö. Hänet vietiin elvytysyksikköön, mutta valitettavasti hän eksyi yli tunnin kestävästä interventiosta huolimatta.

Hätäpalvelulääkäri antoi surullisen tiedon potilaan isälle; Sitten potilaiden sukulaiset halusivat mennä sisälle katsomaan kuolleita potilaitaan. Kun ruuhkainen ryhmä halusi tulla animaatiohuoneen pakottamalla olosuhteet; Vastuuhenkilöstön terveydenhuollon ammattilaiset yrittivät pitää oven kiinni ja estää potilaiden sukulaisia ​​peläten, että uusi yleisimpiä väkivaltaisuuksia tapahtuu.

Sairaalamme turvallisuus- ja turvallisuusjoukot puuttuivat tapahtumaan lyhyessä ajassa ja oikeudenkäynti aloitettiin. Kukaan terveydenhuollon työntekijöistämme ei vahingoittunut tapahtumassa. Mutta tapahtuma itsessään on voimakas varoitus meille kaikille. Syyt ovat ilmeisiä.

Väkivaltaiset tapahtumat eivät ole harvinaisia, mutta niistä on nyt tulossa mahdollisia tapahtumia. Terveydenhuollon työntekijöihin kohdistuva väkivalta on vastoin ihmisoikeuksien kunnioittamisen periaatetta, joka on sivilisaation perusperiaate. Ihmisen kunnioittaminen on inhimillisintä kaikessa inhimillisessä käyttäytymisessä.

Meidän on myönnettävä, että väkivalta heikentää väistämättä terveydenhuollon laatua. Velvollisuutemme on kuntouttaa tämä loukkaava, häiritsevä väkivallan todellisuus yhteisön ja valtion kumppanuudessa.

Ministeriönä ponnistelumme jatkuvat päättäväisesti kaikin tarvittavin perustein terveydenhuollon ammattilaisiin kohdistuvan väkivallan estämiseksi. Prioriteettina pidämme aina työtovereidemme tukemista. Aivan kuten lääketieteen kehittämä ammattietiikka käyttäytymiseen potilaita kohtaan, meidän on johdettava yhdessä herkkien yhteiskuntaryhmien kanssa luomaan kulttuuri terveydenhuollon ammattilaisia ​​kohtaan. Meidän on pidettävä sekä laki että moraali vahvoina.

Pyydän yhteiskuntaamme seuraavasti: Osoitetaan rakkautta ja kunnioitusta, jonka maailma ottaa esimerkkinä lapsillesi, jotka jälleen osoittavat olevansa maailman epäitsekkäimpiä terveydenhuollon ammattilaisia ​​tällä epidemiakaudella. Katsotaanpa kunnioitusta terveydenhuollon ammattilaisiimme ihmislaatuisena.

Hyvää päivää ystävä löytyy aina. Huonon päivän ystävämme ovat terveydenhuollon työntekijämme. " sanoi.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar