Sopimus allekirjoitettu Amasya Nostalgic Tram -projektille

Sopimus allekirjoitettu Amasya Nostalgic Tram -projektille
Sopimus allekirjoitettu Amasya Nostalgic Tram -projektille

Keski-Mustanmeren kehitysvirasto (OKA) ja kunta allekirjoittivat sopimuksen nostalgisesta raitiovaunuhankkeesta, joka kuuluu Amasyan kaupunginjohtajan Mehmet Sarın tärkeisiin hankkeisiin.


Presidentti Sarı allekirjoitti sopimuksen Lähi-Mustanmeren kehitysviraston (OKA) pääsihteerin İbrahim Ethem Şahinin kanssa nostalgisen raitiovaunun tutkimuksesta ja toteutettavuustutkimuksista. Niinpä nostalgisen raitiovaunun, joka tuodaan Amasyaan ja joka on presidentti Sarın unelma, työ on virallisesti aloitettu.

Presidentti Sarı sanoi: "Toivon nostalgisen raitiovaunumme, joka toteutetaan tutkimusten ja toteutettavuustutkimusten avulla ja jonka taloudellinen tuki kuuluu OKA: lle, hyödylliseksi kaupungillemme ja kansalaisillemme."

Nostalginen raitiovaunu -reitti alkaa Evler Mahallesilta 55 ja kulkee Ferhatin ja Şirinin museoon. Nostalginen raitiovaunu tuo kaupunkiin suuren arvostuksen. Paikalliset ja ulkomaiset vieraat voivat vierailla joen varrella sijaitsevassa kaupungissa.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar