Allekirjoitus parempaan maailmaan Covid-19: n jälkeen Santa Farmalta

Allekirjoitus parempaan maailmaan Covid-19: n jälkeen Santa Farmalta
Allekirjoitus parempaan maailmaan Covid-19: n jälkeen Santa Farmalta

Turkin syvälle juurtunut ja vahva kotimainen lääkeyhtiö, jolla on 75 vuotta Santa Farmaa, Covidien-19-virka paremman maailman puolesta, allekirjoitetaan "toimitusjohtajan lausunto uudistetusta globaalista kumppanuudesta".


Santa Farma on osoittanut tukensa Yhdistyneille Kansakunnille (YK) ja osallistavalle monenvälisyydelle allekirjoittamalla "Liiketoiminnan johtajien lausunnon uudistetusta globaalista yhteistyöstä". Santa Farma oli ylpeä voidessaan allekirjoittaa Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compactin "toimitusjohtajan julistuksen uudistetusta globaalista yhteistyöstä", jonka se on allekirjoittanut.

45 allekirjoitti yhtiön toimitusjohtajan Turkista

Yli 100 toimitusjohtajaa yli 1.000 maasta tuki YK: n uutta kehotusta maailmanlaajuiseen yhteistyöhön. Covidien-19-sitoumukset, jotka olivat tärkeitä kuin koskaan elinkeinoelämän ajanjaksolle, eivät kokeneet samanlaisia ​​kuin aikaisemmin, kun epidemian vaikutukset globaalin yhteistyön varmistamiseksi saivat turkkilaisilta yrityksiltä suuren tuen päästää YK: ta. Vahvojen instituutioiden laatimat YK: n Global Compact Peace and Justice Action Platform -lehdet, 45 Turkista, allekirjoittivat yhtiön toimitusjohtajan.

"Olemme yhdessä paremman maailman puolesta"

Toimitusjohtajat, jotka allekirjoittivat YK: n yleiskokouksen puitteissa 21. syyskuuta pidetyssä YK: n yksityissektorifoorumissa ilmoitetun yhteisen julistuksen, antoivat seuraavan viestin paremmasta maailmasta Covid-19: n jälkeen:

"Me liikemiehinä tiedämme, että rauha, oikeudenmukaisuus ja vahvat instituutiot ovat hyödyllisiä organisaatioidemme pitkän aikavälin kestävyydelle ja että YK: n globaalin sopimuksen kymmenen periaatetta ja kestävän kehityksen tavoitteet ovat menestyksen perusta. Olemme yhdessä paremman maailman puolesta. "jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar