9 palkintoa Ford Otosanille työsuojelussa

9 palkintoa Ford Otosanille työsuojelussa
9 palkintoa Ford Otosanille työsuojelussa

Ford Otosan on palkittu 9 eri kategoriassa Euroopassa tänä vuonna "President Health and Safety Award (PHSA)", joka on Ford Motor Companyn perinteinen työterveys- ja työturvallisuuspalkintojärjestö.


Työsuojellessaan työterveyttä ja -turvallisuutta (OHS) kaikessa toiminnassaan, Ford Otosania arvostetaan edelleen menestyksekkäästä työstään maailmanlaajuisessa Ford-maailmassa. Yrityksen terveysyksiköillä, jotka toteuttivat huolellisesti suunnittelunsa asettamalla työntekijöiden terveyden etusijalle pandemian alusta alkaen, oli myös kriittinen rooli tällä poikkeuksellisella kaudella suunnittelulla ja toimenpiteillä, jotka koskivat kaikkia yli 10 työntekijää. Nämä ohjelmoidusti ja suunnitellusti tehdyt teokset nousivat esiin maailmanlaajuisesti ja kruunattiin palkinnolla.

"Vuoden työterveys- ja työturvallisuusjohtaja" -palkinnon sai Ford Otosanin varatoimitusjohtaja Cem Temel, kun taas "Vuoden työterveys- ja työturvallisuusalan ammattilainen" -palkinnon sai Ford Otosanin terveyshygienia- ja ergonomiapäällikkö Dr. Gürsel Gökmenistä tuli.

Tuotantolaitoksen työntekijöiden henkilökohtaisten aloitteiden toteuttamat "hengenpelastus" -saavutukset myönnettiin Ercan Taşkınille ja Tekin Bingölille kahdella erillisellä palkinnolla.

Ford Otosan myös FST: llä on 10 turvallista ja kehitettävää ergonomista laboratoriota testiprojektille "Non-Production Area Security Innovation Award", kun taas alaston omistaja, Turkki, piti turvallisuuskulttuuriseminaareja koko elämän turvallisuuskulttuuriprojektissa ja "Tuotantoturvallisuuden tietoisuus ja osallistumispalkinto" palkittiin.

Ford Otosan Yeniköyn tehdas pidettiin myös "Innovation in Production and Ergonomics Award" - ja "Excellence in Industrial Hygiene Award" -palkintoina. Lisäksi se voitti "Paras tehdas" -palkinnon menestyksestään "Ajoneuvojen käyttö - alhaisin menetetty aika". Yeniköyn tehtaalla oli oikeus saada tämä tärkeä palkinto alhaisimmalla menetettyjen tapaturmien (LTC) prosentilla (2017) vuosina 2019--0.073.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar