Kocaelin linja-autonkuljettaja toimitti omistajalle 6 tuhatta TL

Kocaelin linja-autonkuljettaja toimitti omistajalle 6 tuhatta TL

Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark -bussinkuljettaja Hasan Aliş löysi ja luovutti Bursaasta Kocaeliin vieraaksi tulleen kansalaisen lompakon, joka oli 6 XNUMX TL. Samalla kun lompakon ostaneen kansan puhkesi kyyneliin ilosta, ajoneuvon kameraan heijastunut kuva- ja äänitallenne sanoi: "Olkoon Allah iloinen sinusta, kiitos paljon siitä, että toimitit lompakkoni minulle kokonaan. Hänet kuultiin sanovan: "Paljon kiitoksia Kocaelin pääkaupunkiseudulle, kun toimitit kadonneen lompakon turvallisesti minulle".

SOVELTI MENETTYJEN TAVAROIDEN MENETTELYJÄ


Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark -bussinkuljettaja Hasan Aliş oli linjalla 265 Linja-autoasema - Maşukiye. Matkan päättyessä viimeiseen pysähdykseen tullut kuljettaja huomasi, että tavallisen ajoneuvotarkastuksen aikana istuimessa oli lompakko pysäytettyään ajoneuvon. Sitten hän seurasi välittömästi menetetyn omaisuuden menettelyjä. Kuljettajalta, joka otti yhteyttä vuorovalvojaan, kysyttiin, mikä lompakossa oli vahvistusta varten. Kuljettajan, Alişin, tarkistaminen kertoi vuorovastaavalle, että lompakossa, ajokortissa, henkilötodistuksessa ja luottokortissa oli 6 TL.

KOORDINOINTI 153: N KANSSA

Kun lompakon pudottanut matkustaja huomasi, ettei hänellä ollut lompakkoa, hän otti välittömästi yhteyttä 153 Metropolitan Call Centeriin. 153 puolestaan ​​otti yhteyttä TransportationPark-vuoronvalvojaan välittömästi tietueen luomisen jälkeen. Keskinäisen vahvistuksen tuloksena saatiin lompakon menettäneen kansalaisen määrä, ja kuljettaja ja henkilökunta määrittivät reitin pisteen.

SEVİNCIN KYYNÄT TAPAHTUivat

Kuljettajalle annettiin sijaintitiedot lompakon toimittamiseksi. Myöhemmin kuljettaja Hasan Aliş luovutti lompakon omistajalle Köseköy İstasyon Mahallesi -pysäkillä. Lompakon saanut kansalainen yritti antaa kuljettajalle 200 TL, koska hän löysi lompakonsa. Mutta kansalainen oli yllättynyt kuljettajan vastauksesta. Kuljettaja pyysi kansalaista tarkistamaan lompakkonsa sanoen, että tämä on minun velvollisuuteni, olemme täällä varmistamassa turvallisuutesi ja kuljetuksesi. Kun kansalainen kiitti kuljettajaa uudestaan ​​ja uudestaan, hän puhkesi kyyneliin ilosta. Kansalaiskuljettajalle; ”Jumala siunatkoon sinua, kiitos paljon siitä, että luovutit minulle lompakkoni kokonaan. Haluan myös kiittää Kocaelin pääkaupunkiseudun kuntaa siitä, että hän antoi kadonneen lompakon turvallisesti minulle.

"Kuka oli minun paikkani, tekisi saman"

Kuljettaja Hasan Aliş ilmaisi olevansa erittäin tyytyväinen tekemäänsä merkitykselliseen liikkeeseen. Meille opetettiin, kuinka kokea tällaisia ​​tapahtumia ennen palkkaamista ja mitä voimme tehdä tällaisissa tilanteissa. Hoidoin myös ihmisyysvelvollisuuteni, kansalaisuuteni. Kuka tahansa olisi minun paikkani, tekisi saman. Kaikki kuljettajatoverini tekisivät saman asian kuin minä. "TransportPark-perheenä meidän tehtävämme on paitsi viedä matkustajamme paikasta toiseen myös auttaa heitä, kun he kokevat tällaisia ​​tapahtumia.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar