Ääni- ja varoitusjärjestelmän asennus Malatyan aseman alueelle

Ääni- ja varoitusjärjestelmän asennus Malatyan aseman alueelle
Ääni- ja varoitusjärjestelmän asennus Malatyan aseman alueelle

Kameran kuvapisteiden siirtäminen TCDD: n 5. alueellisen suojelun turvallisuuspäälliköiden vartijapisteisiin ja ääni-ilmoitus- ja varoitusjärjestelmän asentaminen Malatyan aseman paikalle kiinteällä kameralla Speeddome-napoihin Tarjous


TC: n valtion rautatieoperaatiot TCDD: n 5. alueellinen osto-osasto (TCDD), KIK-numero 2020/398493, arvioidut kustannukset 1.073.268,57 5 1 TL, kameran kuvapisteiden siirtäminen TCDD: n 1.164.180,00. alueen suojauksen turvallisuuspäälliköiden vartijapisteisiin Yksi yritys teki tarjouksen ilmoitus- ja varoitusjärjestelmän perustamista koskevasta tarjouksesta, ja ERSA ELEKTRONİK GÜVENLİK SİS LTD voitti tarjouksen XNUMX tarjouksellaan.

Tarjous kattaa 35 IP-kameran ja 15 ääni-ilmoitusjärjestelmän asentamisen ja kamerakuvien siirtämisen kellolaatikoihin. Työn kesto on 120 (sata kaksikymmentä) kalenteripäivää paikan toimituksesta.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar