Electric Mini Car ZOOP -kausi alkoi İzmirissä

Sähköinen miniauto ZOOP
Sähköinen miniauto ZOOP

Izmirissä toimivan teknologiayrityksen sähköiset miniajoneuvot lähtivät tielle saman yrityksen kehittämän ajoneuvojen jakamisalustan ZOOP kautta.


Izmirissä sijaitseva teknologiayritys on lisännyt Turkin uuteen maailmaan viime vuosina sekä ekosysteemissä että muutoksessa.

Yrityksen jo kehittämä sähköinen miniajoneuvo on yhdistetty ajoneuvojen jakamisalustaan ​​ZOOP, jota myös yrityksen nuoret aivot kehittävät.

Ajoneuvoissa, jotka pystyvät nopeuttamaan jopa 70 kilometriä tunnissa, se kulkee litium-ioniakuilla. Ajoneuvot, joita voidaan ladata 220 voltin virralla ja joita käytetään myös kodeissa, vievät merkittävän osan energiasta auringosta päällä olevien paneelien kautta.

Avain ajoneuvoon, joka voi matkustaa noin 100 km yhdellä latauksella, on ZOOP-niminen mobiilisovellus, joka ladataan Internetistä. Ajoneuvon ovi aukeaa sovelluksen kanssa. Ajoneuvossa, joka toimii kosketusnäytöllä ajoneuvon sisällä, myös eteen- ja taaksepäin vaihdetta säädetään tämän kosketusnäytön avulla. Pienissä sähköajoneuvoissa, jotka antavat viestin käyttäjälle siinä olevilla valoilla, vihreä valo on ”vuokrattavissa”, sininen valo tarkoittaa ”käytössä” ja punainen valo tarkoittaa ”riittämätöntä latausta”.

Älykkäällä opastuksella ja navigointitoiminnolla varustetut ajoneuvot sopivat 2 hengen käyttöön.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar