Kefe-tasangosta tuli niiden kesäosoite, jotka olivat kuumana kesänä

tasangon ylätasangosta tulee niiden ihmisten osoite, jotka kyllästyvät kuumana kesällä
Kuva: Denizli Metropolitan Municipality

Denizlin pääkaupunkiseudun kunnostama ja modernisoima Kefe Plateau on osoite kuumille kesäkuukausille hätkähdyttäneille. Upea luonto ja puhdas ilma lumoavat, Kefe Plateau palvelee maan kansalaisia ​​teltoineen, asuntovaunualueineen ja päivittäisin palveluineen.


Kefe Plateau, joka sijaitsee Serinhisar-alueen rajoissa, jonka Denizli Metropolitan Municipality uudisti ja otti käyttöön noin 2 vuotta sitten, on niiden ihmisten osoite, jotka ovat hukkuvia etenkin kuumina kesäkuukausina. Kefe-tasangolla, josta on tullut yleinen kohdepaikka kansalaisille, jotka haluavat päästä eroon kaupunkielämän stressistä upealla luonnollaan ja raikkaalla ilmalla, on koti niille, jotka haluavat oleskella telttoissa ja asuntovaunujen leirintäalueilla sekä päivittäisissä tiloissa. Kefe Plateau 50 metrin korkeudessa, noin 1350 km päässä Denizlin keskustasta, palvelee alueella 171 tuhatta neliömetriä. Ylämaa, jolla on kebab- ja pita-aula, markkinat, teepuutarha, urheilualue, leikkikentät, 24 tunnin kuumaa vettä, suihku, paimentoimisten teltta, 300 telttikapasiteetin leirintäalue ja asuntovaunuleirintäalue, erityisesti niille, jotka haluavat leiriytyä kesällä tai haluavat viettää päiväajan on huomion keskipiste. Kefe Plateau toivottaa tervetulleeksi vieraat, jotka etsivät parannusta tahrattomalla ilmalla, tulossa päivittäin halutuimmaksi ylängöturismin kohteeksi.

Uudelleen meneminen menee

Denizlin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Osman Zolan totesi, että Denizlin matkailuvalikoima on erittäin laaja ja yksi niistä on tasangolla. Presidentti Zolan totesi, että Denizlillä on tasangot upeiden luonnonkauneuksien kanssa, ja että tasangoturismin baari nousee vuodessa. Kaupunginjohtaja Zolan totesi, että Kefe-tasangolla, johon käydään kerran vuodessa, on kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia, ”Kefe-tasangolla on pitkä ja lyhyt oleskelu. Olemme tyytyväisiä kansalaisiin, jotka haluavat leiriytyä, levätä, viettää aikaa rakkaansa kanssa mukavasti ja turvallisesti parhaimmissa olosuhteissa. Kutsun kaikkia kansalaisiamme, jotka haluavat raikasta ilmaa ja rentoutua 1350 metrin korkeudessa, ylänköihimme. "

"Kuka ei tule, pahoittelee kovasti"

Kefe-tasangolla majoittuvat kansalaiset kiittivat pääkaupunkiseudun pormestari Osman Zolania mahdollisuuksistaan ​​ja jakoivat mielipiteensä.

Mehmet Mert: Aiempina vuosina tämä paikka oli vanha. Nyt jos pudotat kultaa maahan, löydät sen. Tiet ovat kauniita, markkinamme ovat kauniita, leipomomme on kauniita, kaikki on hyvin kaunista. Olisi erittäin valitettavaa kuulla Kefe-tasangolta. Teltta on erittäin mukava perustaa. Hinnat ovat myös erittäin halpoja. Olen matkustanut 3 matkailuvaununi kanssa Turkissa. Telttaleirinä halvin paikka on Kefe Plateau. Saapuvat ystäväni, mieheni, ystäväni ovat tyytyväisiä ja sanovat, että he tulevat uudestaan.

İhsan Bilgi: Menimme aiemmin Kefe-tasangolle. Se on hyvin erilainen nyt Kefe-tasangolla 3 vuotta sitten. Aikaisemmin ei ollut valoja, teitä ei ollut, wc-kylpyhuoneet olivat ahdistuneita. Olkoon Allah tyytyväinen presidenttiimme, hän tarjosi niin hyviä palveluita kaikille, jotta kaikki voivat tulla katsomaan.

Serpil Peker: Tulin Didimistä. Vaimoni löysi tämän paikan Internetistä viime vuonna. Tulimme 2–3 päivää, oleskelimme 45 päivää. Pidimme ilmasta ja luonnosta. Tämä paikka on täydellinen kaikessa, olemme tyytyväisiä palveluihin. Tämä on välttämätön paikka. Suosittelen kaikkia tulemaan katsomaan.

Hatice Kaya: Aiemmin tämä paikka ei ollut kovin organisoitu. Kiitos Jumalalle, että meillä on kaikki nyt. Kaikki on erittäin kaunista, valaistus on erittäin kaunis, se on kuin päivä ja yö. Haluamme kiittää presidenttiä Osman Zolania näiden paikkojen tekemisestä täällä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar