Presidentti Imamoglu nauttii IETT-työntekijöistä

presidentti imamoglu juhlitaan iett-henkilöstön kanssa
presidentti imamoglu juhlitaan iett-henkilöstön kanssa

Vierailevat İETT Edirnekapı Autotallissa 2. päivä Eid al-Adhassa, Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Imamoglu, joka juhlii IETT: n johtajia ja työntekijöitä.


Ekrem İmamoğlu, pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja (IMM); Hän tapasi IETT: n työntekijöitä Edirnekapıssa. Republikaanien kansanpuolueen (CHP) TBMM-ryhmän varapuheenjohtaja Engin Altay osallistui myös juhlalliseen tapahtumaan IETT: n Edirnekapı-autotallissa.

IETT: n puolesta avauspuheenvuoron pitäneen pääjohtaja Alper Bilgilin jälkeen Altay sanoi: ”Toivotan teille kaikkia päiviä, viikkoja, kuukausia ja vuosia terveellisemmässä, rauhallisemmassa, onnellisemmassa, vauraammassa yhdessä kansakuntanne, lastesi ja arvokkaiden perheidesi kanssa. Toivon myös, että tämä loma tuo hyvää koko ihmiskunnalle ja islamilaiselle maailmalle. ”

İMAMOĞLU: ”IMM'S PÄIVÄ, EI MATKAA”

İmamoğlu, joka otti mikrofonin Altayn jälkeen, painotti, että IETT: n kaltaiset instituutiot, joilla on 150 vuoden historia, ansaitsevat kunnioituksen. Korostaen, että työntekijöiden lisäksi myös heidän perheensä juhlivat lomaansa, İmamoğlu sanoi: ”Toivotan heille” hyvää lomaa ”. IMM: llä ja kunnilla on tällainen ominaisuus: juhlaa ei ole, ei yleisöä. Aina hälytyksessä, hälytyksessä ja työskentelyprosessissa. Teemme sellaisen tehtävän. Tämän työn, tämän ammatin uhraaminen, jokainen tähän liiketoimintaan osallistuva henkilö on arvokas. Mielestäni Istanbulin ihmiset ovat tietoisia tästä. Tiedän, että heillä on erittäin, erityinen rakkaus ja kunnioitus sinua kohtaan. Joskus voi olla puutteita, virheitä. Tämä on ja tulee olemaan koko liiketoiminnan ajan. Laitoksillamme on aivan erilainen vastuu pandemian yhteydessä. Ehkä konkreettisimmat hetket toimenpiteistä, joita he toteuttavat ja toteuttavat tässä prosessissa, ovat piilossa hetkeissä, joissa teet velvollisuutesi. Tarvitsemme tässä yhteydessä sekä maksimaalisen ymmärryksen yhteiskunnastamme että kaikkien työntekijöidemme maksimaalisen huomion ja ahkeruuden. ”

KILIÇDAROĞLU: "Sinulla on rehellinen, moraalinen kunta, puhemies"

Puhelun tässä vaiheessa CHP-johtaja Kemal Kılıçdaroğlu kutsui İmamoğlu-ryhmää. İmamoğlu toi Kılıçdaroğlun työntekijöille matkapuhelimellaan. Kılıçdaroğlu kehotti työntekijöitä seuraavilla sanoilla:
”Olen aina kunnioittanut ja kunnioitan kaikkia ystäviäni, työntekijöitäni, niitä, jotka vuodattavat hikeä, ja niitä, jotka toivat illalla kotiin halal-leipää. Sinulla on erittäin puhdas, rehellinen ja moraalinen pormestari Istanbulissa ja työskentelet hänen kanssaan. Onnittelen vilpittömästi sekä pormestaria että hänen rakkaita ystäviä yhteistyössä. Lähetän vilpittömät tervehdyksensä, rakkauteni ja kunnioitukseni heille kaikille. "

İMAMOĞLU: “VARAA ORGANISAATIOIDEN PERIAATTEITA”

Jatkaen puhettaan Kılıçdaroğlu-viestin jälkeen İmamoğlu sanoi: ”Meillä on uhrauksen juhla. Toivon, että kaikki rukouksemme hyväksytään. Tein matkan maahan. Ensimmäistä kertaa 30 vuoden aikana minulla oli kylässä uhrajajuhla; se oli erittäin arvokas. Tuin terveisiä maamme kauniista nurkasta, Trabzonista. Turkissa on myös lähtö- ja saapumisaikoja jokaisessa eri paikassa, on ihmisiä. Lähetän heille myös terveisiä. Rauha on tärkeä, rauha on tärkeä, solidaarisuus on tärkeää, rakkaus on tärkeää, kunnioitus on tärkeä; Pidän siitä erittäin paljon. Olet kuin yhteiskunnan eturintamassa. Työskentelet kentällä. Hymyilevät kasvot, älä menetä kasvosi, kiitos. Kasvojesi tulisi aina hymyillä. Voisitko löytää sinut näkevän moraalin. Kun asenteesi ja käyttäytymisesi ovat samat ja asenteemme on yli 80 tuhatta työntekijää, uskomme, että Istanbulin moraali on korkea. Nämä ovat erittäin tärkeitä tunteita. Rakastan teitä kaikkia. Suojaamalla oikeuttasi, lakiasi ja varmistamalla, että saat työsi arvon, toivon, että; Hallitsemalla täydellisen, vähiten virheellisen prosessin, suoritamme yhdessä historiallisen työjakson Istanbulissa. On yksi asia, jonka sanon kaikkialla: Tunne itsesi kuuluvan instituutiosi. Palvele laitostasi. Kanna laitoksen periaatteita. Tämä paikka tulisi muuttaa kanavaksi, jolla institutionaalinen kuuluvuus on korkeinta. Ihmiset ovat väliaikaisia. Muut tunteet tulevat ja menevät, mutta instituutiot ovat välttämättömiä. Kiitän jälleen kerran panoksestasi 16 miljoonalle ihmiselle. "

Lomaseremonia päättyi sen jälkeen, kun presidentti İmamoğlu oli ottanut työntekijöiden kanssa kuvan IETT-historian veteraanibussien edestä, jotka vietiin Edirnekapı-autotalliin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar