Paras työnantajapalkinto Otokar Turkki

paras työnantaja palkitsi turkiyeniinille uudet luksusvalmentajat
Kuva: Hibya

Turkin johtava auto- ja puolustusteollisuusyritys Otokar, maailman johtava henkilöstö- ja liikkeenjohdon konsultointiyritys, joka toteutti Kincentricin "Kincentric Best Employers 2019" tutkimuksen kohteena olevan "Turkin parhaan työnantajan" palkinnon. Otokar, johon kuuluu 32 yritystä eri aloilta, "Turkin parhaat työnantajat" oli yksi luettelon kolmesta autoyrityksestä, kun taas pörssiyhtiöt olivat ainoita puolustusteollisuuksia.


Koc-konserniin kuuluva yritys Otokar, maailman johtavien yritysten henkilöstö- ja liikkeenjohdon konsultointi, jonka Kincentric teki tämän vuoden 13., suoritti "Kincentric Best Employers 2019" -tutkimuksen yhteydessä "Turkin paras työnantaja" -palkinnon. Yrityksen työntekijöiden tekemät arviot valossa laaditussa luettelossa, joka tarjoaa työntekijöille 32 yrityksen parhaan työympäristön ja työkokemuksen, "Turkin paras työnantaja" ansaitsi olevansa.

Tutkimuksessa yrityksiä arvioitiin kolmeen luokkaan: ”Connected Leaders”, “Agility” ja “Talent Focus”. Otokar, "Turkin parhaat työnantajat" -luettelo, sijaitsee yhdessä kolmesta autoteollisuusyrityksestä, mutta oikeus saada luetteloon oli ainoa puolustusteollisuuden yritys.

Otokarin pääjohtaja Serdar Görgüç sanoi Otokarin valitsemisesta parhaaksi työnantajaksi: ”Perustamispäivästämme lähtien olemme ottaneet tärkeitä askeleita kohti yritystämme, jossa keskinäinen luottamus ja kunnioitus ovat hallitsevia ja osallistumiselle ja monimuotoisuudelle arvoa. Se luo kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia työntekijöidemme kehittämiseen; luomalla ylpeän työympäristön, tuemme heitä kaikissa olosuhteissa paljastamaan heidän potentiaalinsa. Otokar-perheenä olemme ylpeitä siitä, että olemme parhaiden työnantajien joukossa henkilöstöresurssien ponnistelujemme seurauksena. ”

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar