Kotimaan ja kansalliset veturit alkoivat toimia KARDEMİRissä

Kotimaan ja kansalliset veturit alkoivat toimia KARDEMİR: ssä
Kotimaan ja kansalliset veturit alkoivat toimia KARDEMİR: ssä

Karabükin rauta- ja terästehtaat (KARDEMİR), Turkin veturi- ja moottoriteollisuus Inc. (TÜLOMSAŞ) alkoi käyttää kotitalouksissa valmistettuja vetureita.


Yrityksemme, joka pyrkii lisäämään kotimaista ja kansallista tuotantoa, vastaa myös tarpeisiinsa tähän suuntaan käyttämällä kotimaisia ​​ja kansallisia tiloja. Turkki veturi- ja moottoriteollisuus Inc. (TÜLOMSAŞ), paikallisilla tavoilla valmistettuja ja tehtaallemme tulevia vetureita alettiin käyttää.

Veturimme järjestivät paraatin juhlallisuuteen, johon osallistuivat hallituksen puheenjohtaja Mustafa Yolbulan ja hallituksen jäsenemme, toimitusjohtajamme Necdet Utkanlar ja ylimmämme johto. Uhri teurastettiin toiveiden avulla olla hyödyllisiä kuljetusjohdollemme osoitetulle dieselveturilla varustetuille veturille.

Hallituksen puheenjohtaja Yolbulan totesi, että he työskentelevät päivisin ja öisin vähentääksemme yrityksen ja maamme ulkomaista riippuvuutta, ja ilmaisivat, että heillä on täysi luottamus maamme tuotanto- ja suunnittelukykyyn ja että he toivovat tämän hankinnan olevan esimerkki kaikille sektoreille.

Lisäksi avasimme tänään uuden sijoituksen, sähköjohdon, joka tänään. Linja, jonka pituus on 950 metriä ja kantokapasiteetti 1500 ampeeria, tarjoaa siirron jakelukeskuksen ja sulatuslaitoksen välillä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar