Manisa Vanha autotalli avoin automarkkina avataan uudelleen toimenpiteiden mukaisesti

Manisa Vanha autotalli avoin automarkkina
Manisa Vanha autotalli avoin automarkkina

Manisa Metropolitan Municipality -yhtiön tytäryhtiö MANULAŞ A.Ş. Yrityksen ylläpitämä ja viime vuoden joulukuussa avattu Manisa Old Garage -automarkkinat lopetti toimintansa maaliskuussa koronavirustoimenpiteiden puitteissa. Automarkkinoiden todetaan alkavan palvella uudelleen sunnuntaina 9. elokuuta sosiaalisen etäisyyden ja hygienian sääntöjen mukaisesti.


Vanha autotalli avoin automarkkina, jonka toiminta keskeytettiin maaliskuussa koronavirustoimenpiteiden puitteissa, jatkaa palveluaan sunnuntaina 9. elokuuta. Manisa Metropolitan Municipality -yhtiön tytäryhtiö MANULAŞ A.Ş. Automarkkinoiden lausunnossa todettiin, että automarkkinat palvelevat mahdollisimman hyvin hygieniaa, sosiaalista etäisyyttä ja naamioa koskevia sääntöjä. Vaikka todettiin, että Vanha autotalli avoin automarkkina toimii klo 08.00–17.00, todettiin, että desinfiointiaineet ja naamiointitoimenpiteet pidetään korkeimmalla tasolla ja tarkastuksia tehdään usein.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar