Kansallinen älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirja ja toimintasuunnitelma julkaistu

julkistettu älykkäiden liikennejärjestelmien kansallinen strategia-asiakirja ja toimintasuunnitelma
julkistettu älykkäiden liikennejärjestelmien kansallinen strategia-asiakirja ja toimintasuunnitelma

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että tieto- ja viestintätekniikan nopea kehitys johti uusien suuntausten ja odotusten syntymiseen yhteiskunnan kuljetuskäsityksessä ja -tyylissä sanomalla: ”Tehokas, turvallinen, tehokas, innovatiivinen, dynaaminen, ympäristöystävällinen ja tarjoaa lisäarvoa kaikissa liikennemuodoissa. ja kiihdytämme kestävien älykkäiden kuljetusjärjestelmien siirtymäprosessia. ”


Ministeri Karaismailoğlu osoitti puheenjohtajavaltion tänään julkaiseman älykkäiden liikennejärjestelmien kansallista strategia-asiakirjaa ja toimintasuunnitelmaa koskevan kiertokirjeen. ”Kansalliset älykkäiden liikennejärjestelmien (AUS) strategia-asiakirja ja toimintasuunnitelma vuosille 2020–2023, jotka olemme laatineet yhteistyössä liikenne- ja infrastruktuuriministeriömme kanssa. ja yhdessä organisaatioiden kanssa toteutamme ne kokonaisuudessaan. "

Ministeri Karaismailoğlu sanoi: ”Aiomme päivittää 25. lokakuuta 2014 päivätyn strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman, jonka valmistelimme älykkäiden liikennejärjestelmien alalla julkisen liikenteen tarpeiden mukaisesti, nopean kaupungistumisen, ajoneuvojen määrän kasvun ja väestön lisääntymisen sekä teknisen kehityksen kanssa. Tältä osin kehitämme työtämme edistyneellä tietotekniikalla, jolla on ihmisille ja ympäristölle suunnattu visio Turkin kuljetusjärjestelmästä.

Liikenne- ja infrastruktuuriministerinä kehitämme älykästä, turvallista, nopeaa, taloudellista ja ympäristöystävällistä järjestelmää, joka hyödyntää tietotekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa meneillään olevissa kuljetusmuodoissa.

Kaikissa kehittyneissä maissa käyttöön otettujen edistyneiden matkustajatietojärjestelmien avulla olemme aina alkaneet käyttää edistyksellisiä tietotekniikoita liikenteessä, julkisessa liikenteessä, sähköisessä laskutuksessa, kuljettajatuessa, kuorma- ja kalustohallinnassa, onnettomuuksien ja hätätilanteiden hallintajärjestelmissä. "

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö tiedottaa uusista kuljetusstrategioista Ministeri Karaismailoğlu: "Älykkäitä liikennejärjestelmiä hallinnoidaan tieto- ja viestintätekniikan avulla kaikissa liikennepalveluissa vuoden 2023 visiossa, ja ne ohjaavat älykkäitä liikennejärjestelmiä luomaan integroidun Turkin itsensä ja maailman kanssa. Parannamme hallinnollista ja teknistä lainsäädäntöämme varmistaaksemme sen integroinnin kaikkialle. Rakennamme kilpailukykyisiä älykkäitä kuljetusjärjestelmiä globaalilla tasolla. Pidämme tärkeänä liikenneturvallisuuden ja liikkuvuuden lisäämistä laajentamalla älykkäitä kuljetussovelluksia koko maassa. Pidämme etusijana polttoaineen kulutuksen ja päästöjen vähentämistä, muut tiet. Olemme siirtymässä lyhyempiin, turvallisempiin ja ympäristöystävällisempiin hankkeisiin uusiin maa- ja rautatiejärjestelmiimme. Pitämme kuljetusmuodoissa parempia turvallisia liikennemuotoja, jotka kuluttavat vähemmän energiaa ja ovat ympäristölle herkkiä. "

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että ne koordinoivat kaikkien julkisen ja yksityisen sektorin edustajien kanssa älykkäiden liikennejärjestelmien toteuttamista, seurantaa ja valvontaa maassamme. ”Seuranta- ja ohjauskomitea”, johon osallistuvat yksityissektorin edustajat, yliopistot ja kansalaisjärjestöt, on seurannut maamme muutosta. hän tulee. ”Hän sanoi.

Ministeri Karaismailoğlu huomautti, että maamme liikenne ja viestintä on kasvanut vuodesta 2003, ja päätti sanansa seuraavasti:

”Presidentin presidentin johdolla tapahtuvan vahvan XNUMX-vuotisen ymmärryksen johdosta jatkamme intensiivistä työtä sen varmistamiseksi, että kansalaisillamme on turvallisuus, turvallisuus, mukavuus ja ympäristötietoisuus kaikissa kuljetusmuodoissa.

Kun avaamme suuret kuljetusprojektimme, jotka jatkuvat tasavallan XNUMX-vuotisjuhlana, kutomme maamme maa- ja rautatieverkoilla. Informaatiotie kuljetusmuotojemme johtajien kanssa tuki Turkkia sen alueella, tuomme johtavan maan maailmassa. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar