Huomio! Antalyan koulutus- ja tutkimussairaala on suljettu liikenteelle

huomio antalya koulutustutkimussairaala sulkee sen liikenteelle
huomio antalya koulutustutkimussairaala sulkee sen liikenteelle

Huomio! Antalyan koulutus- ja tutkimussairaala on suljettu liikenteelle; Antalyan kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän rakennustöiden yhteydessä, Meltem Boulevard-3, Tarık Akıltopcu Caddesi. Yıl Boulevardin välisen osuuden itäakseli suljetaan liikenteelle perjantaina 100. elokuuta. Opintojen odotetaan kestävän 7 päivää.


Antalyan pääkaupunkiseudun kunnan 3. vaiheen rautatiejärjestelmän linjatyöt jatkuvat. Kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmähankkeen yhteydessä Tarık Akıltopu -katujen itäakseli Meltem Boulevard 3: n välillä. Yıl Boulevard (Koulutuksen tutkimussairaalan edessä) suljetaan liikenteelle perjantaina 100. Opintojen on suunniteltu kestävän 07.08.2020 päivää.

Virkamiesten mukaan tiedot toimitetaan kaikissa hankkeen vaiheissa kansalaisten uhrien estämiseksi ja liikennevirtojen jatkuvuuden varmistamiseksi, ja varoittivat kansalaisia ​​harkitsemaan suuntaa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar