15 tuhatta matkustajaa muutti Ordu Boztepe Teleferik Bayramiin

armeijan boztepe-köysirata kuljetti tuhat matkustajaa juhlissa
armeijan boztepe-köysirata kuljetti tuhat matkustajaa juhlissa

Köysiratajohto meni Boztepeen, joka on 530 metriä korkea, Ordussa.


Kymmenet tuhannet paikalliset ja ulkomaiset turistit, jotka halusivat katsella Ordua lintuperspektiiviltä, ​​parvivat Boztepeen, joka on yksi tärkeimmistä kaupungin turistikohteista. Kansalaiset, jotka pitivätkö köysirata mennä Boztepeen, muodostivat jonon aseman eteen.

PALVELEE 15 TUOTTA ihmistä

Köysiratalinja, joka tarjoaa pääsyn Boztepeen 10 minuutissa ja ainutlaatuisen näkymän mukana, palveli 15 tuhatta ihmistä, erityisesti kansalaisia ​​sekä kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja, jotka saapuivat lomalle Eid al-Adhaan.

"MAASTEEN NIMEN MYÖNTÄÄ HÄNEN TAILAA, MUTTA ARVON"

Kansalaiset odottavat innostuneesti asemalla, jossa muodostetaan pitkiä jonoja: “Armeija on kaunis, on vielä parempi katsoa Ordua ylhäältä. Odotamme linjan kulkevan köysiradalla Boztepeen. Jonoja on paljon, mutta kannattaa mennä Boztepelle katsomaan Ordua. Se on kaupunki ja paikka, joka on vierailtava. Boztepe Ordun oppilas ”.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar