Venäjän ensimmäinen naisveturimekaniikka on 21-vuotias Sofia Dorofeyeva

Sofian ensimmäinen naispuolinen moottorikuljettaja Venäjällä on Sofia dorofeyeva
Kuva: Sputniknews

Venäjän rautatieyhtiö (RZhD) ilmoitti ensimmäistä kertaa, että nuori nainen tulee olemaan maassa veturimekaniikka.


Venäjällä naisten sallitaan työskennellä koneistajana vain vuoteen 2021 mennessä.

SputniknewsUutisten mukaan; ”RZhD: n varatoimitusjohtaja Oleg Valinskiy korosti lausunnossaan yritykselle 'Gudok', että ainakin 3 vuotta apulaisena on oltava koneistaja tullakseen koneistoehdokkaana.” Nuori henkilö, joka suoritti veturinkoneiston ammatin ensimmäistä kertaa maassamme, Moskovan rautateillä ja kaupunkiliikenneopistolla. nainen esiintyy. Ensimmäinen koneistajanainen on 21-vuotias Sofia Dorofeyeva. ”

Selittäessään, että Dorofeyeva sai 2 vuoden koulutuksen ja että koulutus koostui teoreettisista ja käytännöllisistä oppitunneista, Valinskiy kertoi, että 1. tammikuuta 2021 nuori nainen alkaa työskennellä monen yksikön (EMU) koneistajan apulaisena ja työskentelee sitten koneistona saatuaan tarvittavan kokemuksen.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar