Sovellukset aloitettiin TUSAŞ Intern Engineer -ohjelmalle

Sovellukset aloitettiin TUSAŞ Intern Engineer -ohjelmalle
Sovellukset aloitettiin TUSAŞ Intern Engineer -ohjelmalle

Turkin ilmailu- ja avaruusteollisuus (TAI) tukee edelleen maan pätevää työvoimaa näkemyksellään olla johtava yritys ilmailu- ja avaruusekosysteemissä. TAI alkoi kerätä hakemuksia SKY-harjoitteluinsinööriohjelman puitteissa, joka houkuttelee nuoria joka vuosi. Ohjelma, johon 3. ja 4. luokan opiskelijat, jotka opiskelevat liittyvissä tekniikan aloilla yliopistoista, joilla on protokolla TUSAŞ: n kanssa, aloitetaan marraskuussa 2020. Ohjelma, jossa ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ohjataan erikoisalojensa mukaan, jatkuu toukokuuhun 2021 saakka.


Jatkamalla toimintaansa kansallisten ilmailu- ja avaruushankkeiden tuomiseksi maamme tarkkaan seuraamiseksi TAI toteuttaa vuosittain tärkeitä harjoitteluohjelmia pätevien insinöörien työllistämiseksi. TAI: n harjoittelijainsinööriohjelma, jonka mukaan SCI (Your Career Path), joka tarjoaa sosiaalisia mahdollisuuksia nuorille, sekä Turkin tärkeimmät nuorisoalueen ilmailuhistorian projektit tarjoavat myös mahdollisuuden ottaa aktiivinen rooli.

Tänä vuonna harjoittelijaohjelma hyväksytään kone-, sähkö- - elektroniikka- / viestintätekniikan, ilmailutekniikan, ilmailutekniikan, ilmailutekniikan, tietokonetekniikan, valmistustekniikan, metallurgian ja materiaalitekniikan, kemian tekniikan, mekatroniikan tekniikan, TUSA: n Ankaran osastoille. Se pidetään Istanbulin ja Bursan kampuksilla.

SKY Trainee Engineer -ohjelman avulla, joka tarjoaa mahdollisuuden todistaa kansallisia hankkeita tiiviisti, opiskelijoilla on mahdollisuus muuttaa yliopistossa teoreettisesti oppimansa tiedot käytäntöön TUSAŞ: n pätevien insinöörien ja teknikoiden sekä heidän insinööritapojensa ja tietoisuutensa ansiosta.

Tutkimuksen Top 100 -lahjakkuusohjelman mukaan Turkin suosituin kolmas harjoitteluohjelma viitteet 27 Aloita elokuussahän oli. Hakemuksia työharjoitteluohjelmaan takaraja Se ilmoitettiin 27. syyskuuta. Tarkemmat tiedot ja viite www.seninkariyeryolun.com ve www.vizyonergenc.com sivustoja voidaan käydä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar