Sisäministeriö rekrytoi 100 piirikuvernöörin ehdokasta

Sisäministeriö nimittää 100 piirikuvernöörin, ehdokkaan ja tutkijan
Sisäministeriö nimittää 100 piirikuvernöörin, ehdokkaan ja tutkijan

100 (sata) piirikuvernöörin ehdokasta hyväksytään TR: n sisäministeriön siviilihallintopalveluiden luokkaan.


Kokeen hakuehdot

Kansainväliset suhteet, valtiotiede, julkishallinto, taloustiede, liiketalous, talous ja rahoitus, sosiologia, suhdetoiminta ja julkisuus, vähintään neljän vuoden perustutkintoa tarjoavien ulkomaisten yliopistojen tiedekuntien psykologian laitokset edellyttäen, että kotimaisten yliopistojen tutkintotodistukset tai tutkintotodistukset vastaavat korkeakoulujen neuvostoa. Valmistunut muista laitoksista tai oikeustieteellisistä tiedekunnista, joilla on vähintään kahdeksankymmentä prosenttia kursseista jonkin laitoksen opetussuunnitelmassa tai

Hänellä on vähintään neljän vuoden perustutkinto yliopistojen yhteiskuntatieteiden, tekniikan tiedekuntien ja historian laitoksilta sekä jatkotutkinto kansainvälisistä suhteista, valtiotiedestä, julkishallinnosta, laista ja taloudesta.

Piirikuvernöörin ehdokkaat, jotka eivät ole valmistuneet edellä mainituista osastoista; Lähetä korkeakouluneuvoston vastaavuustodistus, jossa todetaan, että niiden suorittamien laitosten opetussuunnitelmissa on kahdeksankymmentä prosenttia mainittujen osastojen opetussuunnitelmissa, ja koulutuksen suorittaneiden ehdokaspiirikuvernöörien notaaritodistukset tai valmistumisensa osoittavat viralliset asiakirjat sisäasiainministeriölle yhdessä muiden asiakirjojen kanssa haastatteluasiakirjojen toimittamisen aikana. heidän täytyy.

Sisäasiainministerien lain nro 1700 2 ja 2 / A, DMK nro 657 48 / A §, presidentin asetusta nro 1 koskevasta presidentin asetuksesta nro 274 5 / A ja presidentin ehdokasta annetun asetuksen XNUMX §.

Olla alle 01-vuotias 2020. tammikuuta 35 alkaen (syntynyt 01.01.1985 ja myöhemmin).

Ei ole asevelvollisuutta; Suoritettuaan, lykätä asevelvollisuutta tai siirtyä varalla.

Kokeen päivämäärä ja kesto

Tentti pidetään 18. lokakuuta 2020 Ankarassa. Tentti alkaa klo 10.15. Hakijoita ei päästä tenttirakennuksiin klo 10.00 jälkeen.

Kokeessa esitettävien kysymysten lukumäärä ja vastausaika; 100 kysymykseen on 150 minuuttia (2,5 tuntia).

Kokeen ilmoittaminen ja hakemusten vastaanottaminen

Ehdokkaat voivat hakea missä tahansa ÖSYM-hakukeskuksessa 02.-09. Syyskuuta 2020, https://ais.osym.gov.tr He tekevät sen Internet-osoitteessa tai OSYM Candidate Transactions-mobiilisovelluksessa ja suorittavat hakemuksensa tallettamalla tenttipalkkion. Myöhäinen hakemispäivä on 17. syyskuuta 2020.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar