Puolet Samsuniin suunnatusta 1100 kilometrin tienteosta on saatu päätökseen

Puolet kohdennetusta kilometriteestä valmistui
Puolet kohdennetusta kilometriteestä valmistui

Simsunin pääkaupunkiseudun pormestari Mustafa Demir kertoi, että 2020 kilometriä vuodelle 1100 määritettyjen tienrakennustöiden 555 kilometristä on saatu päätökseen.


Vuoden 2020 investointiohjelmaan sisältyvä 100 km: n tienrakennustyö Samsun Metropolitan Municipality jatkuu täydellä vauhdilla. Tiedeosaston työryhmät saattoivat päätökseen 17 kilometrin tienrakennustyöt 555 alueella. Metropolitan pormestari Mustafa Demir ilmoitti, että ryhmät työskentelevät yötä päivää yön aikana mukavan ja turvallisen kuljetuksen takaamiseksi Samsunissa. Hän ilmoitti nostavansa Samsunin hyvälle tasolleen sen infrastruktuurin, linjojen, valaistuksen ja laadun kanssa kolmen vuoden kuluessa.

Presidentti Mustafa Demir korosti, että he ovat jakanneet tälle vuodelle 1100 kilometrin tien, sanoivat: ”Pidämme tavoitteemme aina korkealla tien päällä. Olemme toistaiseksi suorittaneet 555 kilometriä tietä. Näitä teitä suorittaessamme emme vain tehneet infrastruktuurityötä ja kaatoineet siihen materiaaleja, toimitimme myös laajennustöitä kapeille teille ja helpotimme ajoneuvojen kulkua ”. Presidentti Demir muistutti, että ne ovat suunnattu 2020 1100 kilometriin teitä vuoden 2020 investointiohjelmassa, sanoen: "Olemme tämän päivän puoliväliin mennessä puolittaneet tätä tavoitetta" ja sanoi: "Tiimimme jatkavat päivittäistä työtä, kun sää on suotuisa. Allahin luvalla olemme saavuttaneet tavoitteemme vuoden XNUMX loppuun mennessä. ”jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar