Porschen neliovinen urheilumalli Panamera on uusittu

Porschen neliovinen urheilumalli Panamera on uusittu
Porschen neliovinen urheilumalli Panamera on uusittu

Panamera, Porschen neliovinen urheiluauto malli, on uusittu. Uusi Panamera, joka saa silmiinpistävämmän ulkonäön ja terävämpiä linjoja, on urheilullisempi ja samalla mukavampi optimoidun rungon ja ohjausjärjestelmien kanssa. Uuteen Panamera-malliperheeseen on lisätty suorituskykyyn perustuva hybridi-malli, joka on myös laajentanut tuoteperhettä.


Uusi Porsche Panamera yhdistää urheiluautojen suorituskyvyn eksklusiivisten sedaanien mukavuuksiin ja tarjoaa nyt laajemman tuotevalikoiman.

Porsche osoittaa onnistuneesti vaatimuksensa tarjota luokkansa paras suorituskyky 630 PS Panamera Turbo S -mallilla. Panamera Turbo, malliperheen edistynein suorituskykymalli, ylittää selvästi aikaisemman mallin suorituskykyarvot. Porsche seurasi myös E-Performance-strategiaa ja lisäsi Panamera 560S E-Hybrid -mallin ladattujen sähköhybridiautojen valikoimaan täysin uudella vetojärjestelmällä, joka tarjoaa 4 PS: n järjestelmän tehoa. Verrattuna aikaisempiin hybridi-malleihin, kokonaan sähköä on lisätty jopa 30 prosenttia. Parannetut alustakomponentit ja ohjausjärjestelmät tulevat yhdessä uuden sukupolven ohjauspyörien ja -renkaiden kanssa edistyksellisesti mukavuudessa ja urheilullisuudessa.

Turbo S: 3,1 km / h 100 sekunnissa

Uusi Panamera Turbo S tarjoaa 630 PS voimaa ja 820 Nm vääntömomenttia 80 PS enemmän tehoa ja 50 Nm enemmän vääntöä verrattuna edelliseen lippulaivamalliin, jossa on polttomoottori. Tällä lisäyksellä on erittäin myönteinen vaikutus ajotapaan: Turbo S -malli saa aikaan kiihtyvyyden 0 - 100 km / h vain 3,1 sekunnissa Sport Plus -tilassa. Weissachissa kehitetty ja aikaisemmista malleista tuttu Zuffenhausenissa valmistettu 4-litrainen V8-biturbo-moottori on kunnostettu perusteellisesti, jotta auto saavuttaisi huippunopeuden 315 km / h. Vakautusjärjestelmä Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC), joka sisältää kolmikammioisen ilmajousituksen, Porsche Active Suspension Management (PASM) ja Porsche Torque Ohjausjärjestelmä Plus (PTV Plus) tehokkaan tehon siirtämiseksi asfalttiin hallitulla tavalla ja maksimoi kääntymissuorituksen. Urheilu) räätälöity ja optimoitu kullekin mallille.

Uusi Nürburgring-ennätyksen haltija

Uusi Panamera Turbo S on jo osoittanut tinkimätöntä suorituskykyään legendaarisella Nürburgring Nordschleife -kierroksella: koeajuri Lars Kern suoritti 20,832 km: n kiertueen maailman tiukimmilla kilparadalla tarkalleen 7: 29.81 minuutissa, ja asetti siten uuden virallisen ennätyksen Panamera “Executive cars” -luokassa.

Urheilullisempaa ja mukavampaa

Panamera GTS -mallin V8 biturbo -moottori on optimoitu sähkönjakeluun. Uusi Panamera GTS tuottaa 480 PS enemmän virtaa kuin edellinen versio 620 PS ja 20 Nm tehonarvoilla. Teho kasvaa tasaisesti kohti moottorin nopeusrajoitusta. Tältä osin sähköntuotanto on samanlainen kuin klassiset urheiluautot, joissa on ilmakehän moottori. Uuden standardin mukaisen urheilun pakojärjestelmän ansiosta epäsymmetrisesti sijoitetut takaäänenvaimentimet, perinteiset V8-äänen ominaisuudet ovat nyt entistä näkyvämpiä.

Uudet Panamera- ja Panamera 4 -mallit on nyt varustettu 2,9 litran V6-biturbo-moottorilla, joka on tuttu aikaisemmista malleista kaikilla markkinoilla ympäri maailmaa. Auton, joka tuotti 330 PS ja 450 Nm, suorituskyky ei muuttunut.

Alusta ja ohjausjärjestelmät on konfiguroitu tarjoamaan urheilullisempaa ja mukavampaa merkkiä kaikissa uusissa Panamera-malleissa. Jotkut järjestelmät on otettu käyttöön tyhjästä. Esimerkiksi tarkistettu Porsche Active Suspension Management (PASM) tarjoaa huomattavia parannuksia vaimennusmukavuuteen, kun taas Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) -telarullavakautusjärjestelmä varmistaa korin parannetun vakauden.

17,9S E-Hybrid 54 kWh akulla ja 4 km sähkömatkalla

Porsche tarjoaa suorituskykylähtöisemmän ladatun hybridimallin uuden Panamera 4S E-Hybrid -mallin kanssa. Älykäs yhdistelmä kahdeksan nopeuden kaksikytkimen PDK-vaihteistosta ja 440 kW (2,9 hv) sähkömoottorista, joka on integroitu 6 litran V100 biturbo -moottoriin, joka tuottaa 136 hevosvoimaa, kokonaisteho 412 kW (560 hevosvoimaa) ja kokonaisjärjestelmä 750 Nm. tarjoaa vääntömomentin. Tässä suhteessa suorituskykyarvot ovat melko vaikuttavia: yhdistettynä tavalliseen Sport Chrono -pakettiin kiihtyvyys 0: sta 100 km / h saadaan aikaan 3,7 sekunnissa. Auton enimmäisnopeus on 298 km / h. Akun kokonaiskapasiteetti on nostettu 14,1: stä 17,9 kWh: iin verrattuna aikaisempiin hybridimalleihin, joissa on käytetty optimoituja soluja, ja ajotavat on optimoitu saavuttamaan entistä tehokkaampi energian käyttö. 4S E-Hybridin etäisyys on jopa 64 km täysin sähköisessä tilassa WLTP EAER Cityn mukaan (NEDC: jopa 54 km).

Terävämmät viivat silmiinpistävään ulkonäköön

Uusissa Panamera-malleissa (urheilu sedaanin lisäksi, niitä voidaan tilata Sport Turismo- tai Executive-malleina, joissa on pidempi akseliväli, riippuen käyttöjärjestelmästä), Sport Design-etuosa, aikaisemmin saatavana silmälläpitävillä ilmanotto ritilillä, suurilla sivujäähdytysaukkoilla ja yhden baarin valaistusmoduulilla vaihtoehto on nyt vakio. Panamera Turbo S: n kokonaan uusittu etuosa on ominaista leveämmillä sivuilmanottoputkilla, jotka yhdistyvät vaakasuoraan ja korostavat siten auton leveyttä ja uudet ulkoasun elementit. Twin Turbo -valonheittimien valomoduulit ovat nyt kauempana toisistaan.

Takaosan uusi valokaistale palaa nyt jatkuvasti tavaratilan kannessa mukautetuin muotoin. Tämä tarjoaa linkin kahden hiljattain suunnitellun LED-taustavalon klusterin välillä. Äskettäin tummennetut erikoissuunnitellut takavaloryhmät, joissa on dynaaminen saapumis- / lähtötoiminto, ovat vakiona GTS-malleissa. Lisättynä kolme uutta 20 ja 21 tuuman pyörää, nyt on 10 erilaista ulkoasuvaihtoehtoa.

Digitaaliset liitettävyys- ja tukijärjestelmät turvallisuutta ja mukavuutta varten

Porsche Communication Management (PCM) sisältää ylimääräisiä digitaalisia toimintoja, kuten parannetun Voice Pilot -verkon ääniohjausjärjestelmän, ajan tasalla olevat liikennemerkit, riskitutkan vaaratilanteisiin ja langattoman Apple® CarPlay -laitteen. Panamera on nyt vakiona Lane Keeping Assist -sovelluksella, jolla on liikennemerkkien tunnistus, sekä monenlaisilla innovatiivisilla valaistus- ja apuapuvälineillä, kuten Night Vision Assist, Lane Change Assist, LED-matriisivalot PDLS Plus -sovelluksella, Parking Assist Surround -kameralla ja Head-Up-näyttö. tarjoaa myös.

Uusia Panamera-, Panamera 4-, Panamera 4 E-Hybrid-, Panamera 4 Executive -malleja myydään Porsche-keskuksissa Turkissa joulukuussa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar