Liikennemerkit uusittiin Alanyassa

Liikennemerkit uusittiin Alanyassa
Liikennemerkit uusittiin Alanyassa

Antalyan pääkaupunkiseudun kunnan Alanyan palveluyksikkö Liikenne- ja opastustiimi jatkaa työskentelyä Alanyan eri paikoissa.


Alanyan palveluyksikön liikenne- ja signalointiryhmä, joka on saanut valmiiksi liikennemerkkityöt Alanyassa, jatkaa toimintaansa aluekeskuksessa ja lähiöissä, joilla liikenne on vilkasta. Liikenteen varoitusmerkkejä ja kylttejä suorittavat ryhmät Hacetin ja Molan risteyksissä Alanyan keskustassa, suorittivat liikennemerkkien uusimista ja lastirakennustöitä 25-metrisen tien, Dolmus-aseman ja Çimen-hotellin risteyksessä.

Ryhmät työskentelivät päivällä ja yöllä värjäysprosessin Atatürkin ja Ahmet Asım Tokuş -bulevardejen signaloinnissa. Ryhmät maalaavat jatkossakin merkkipylväät muille kaduille ja kaduille, etenkin 25-metriselle tielle. Perjantomarkkinoiden vieressä olevassa minibussipysäkissä pysäkki- ja tienvarsien etuosaan asennettiin delta-setteri estämään linja-autojen sisäänkäynti ja poistuminen sekä viallisten puistojen estäminen.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar