UAV: n katselu Menden tulipalohetkellä

Kun tuli puhkesi mutkalla, tarjoukset näkivät sen
Kun tuli puhkesi mutkalla, tarjoukset näkivät sen

Kun İzmirin Menderes-alueella jatketaan jäähdytystyötä metsäpaloon liittyvällä alueella, jota joukkueet tuskin hallitsivat, miehittämättömät ilma-alukset (UAV), joka valvoi jatkuvasti aluetta, näytti tulen alkamisen hetket. UAV: t ja toimittamalla sitten koordinaatit maajoukkoille tarjoavat varhaisen toiminnan, kun taas alueen polttimista havaittiin jälkiä.


Menderesin Çile-piirin metsäpalossa on tapahtunut uusi kehitys. Niiden jäljet, jotka polttivat grillit tuleen liittyvälle piknikille, joita metsätalouden pääosasto kamppailivat tuntien sammuttamiseksi ilmasta ja maasta, havaittiin.

He yrittivät sammuttaa palontorjunnan letkulla

Tulipalon syyt selvittäneet ryhmät päättivät, että Çile Mahallesi -sivustolla sytytettiin grillaustuli ja letku kuljetti vettä sammuttamiseen. Vaikka ajateltiin, että tulipalo voisi syntyä tästä syystä, alueelta syntyi valokuvakehyksiä.

UAVS MÄÄRITETTY TULIPALON JA KOORDINOINTI MAANYHTEISÖN

Toisaalta kuvissa paljastui, että miehittämätön ilma-alus (UAV) löysi Menderesistä ja antoi sijainnin ja koordinaatit maajoukkoille tulipalon alkaessa.

UAV: n tallentamat kuvat sisältävät tulipalon alkamisajat Menderesissä. Lämpöherkät UAV: ​​t, joita tällä hetkellä valvotaan, lähettävät koordinaatit ja sijainnit maajoukkoille palon havaitsemisen jälkeen.

OHJELMISTOTYÖT aloitettiin

Alueen mukaan opittiin, että tuotettuihin UAV-laitteisiin liittyvät ohjelmistotutkimukset on aloitettu. Sanotaan, että ohjelmistotutkimusten valmistuttua UAV: ​​t voivat hetkessä ottaa valokuvia metsistä, jolloin saadaan tietoa metsäpalojen syistä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar