Kuka on Yusuf Kaplan? Missä on Yusuf Kaplan, kuinka vanha?

Kuka on yusuf-tiikeri, mistä on yusuf-tiikeri, mistä hän on kotoisin?
Kuka on yusuf-tiikeri, mistä on yusuf-tiikeri, mistä hän on kotoisin?

Kirjailija Yusuf Kaplan syntyi vuonna 1964 Sivasin Şarkışlan alueella. Hän suoritti peruskoulunsa Kayserissa. Vuonna 1986 hän valmistui Dokuz Eylülin yliopistosta, Kuvataide tiedekunnasta, näyttämö- ja kuvataiteen laitokselta, Cinema-TV. Hän meni Englantiin koulutusministeriön stipendillä jatkamaan maisterin ja tohtorin tutkintoa perustutkintoa suorittavan koulutuksen takana.


Vuonna 1991 hän suoritti maisterin tutkinnon East Anglia Universityssä opinnäytetyöllä "Story-Telling and Myth-Making Medium: Television". Vuonna 1992 Lontoon yliopistossa ja Middlesexin ammattikorkeakoulussa. Hän sai tohtorin tutkinnon Roy Armesin valvonnassa.

Eri artikkeleita, haastatteluja ja käännöksiä on julkaistu lehdissä, kuten Science and Art, Seven Climate, Records, Book Magazine, Enterprise, Islam and Women and Family, sekä päivälehdissä, kuten Zaman ja Milli Gazete.

Hän teki useita käännöksiä kirjoittajilta ja ajattelijoilta, kuten Michel Foucault, Baudrillard, Milan Kundera, Umberto Eco ja John Berger. Hän oli jonkin aikaa Yeni Şafak -lehden päätoimittaja. Sitten hän ohjasi Umran-lehteä 3 vuotta. Yusuf Kaplan on edelleen luennoitsija Istanbul Sabahattin Zaim -yliopistossa ja kirjoittaa sarakkeita Yeni Şafak -lehdessä. Hän oli TV25: n yleislähetyskoordinaattori 2006 saakka, ja oli myöhemmin TVNET: n perustajien joukossa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar