Kansallisten laitosten tuottamien lämpöakkujen ansiosta maassa pysyi 91 miljoonaa dollaria

Miljoonaa dollaria jäi maahan kansallisten lämpöakkujen ansiosta
Kuva: Teollisuus- ja teknologiaministeriö

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank, etenkin ohjuksen tärkein voimanlähde, tuottaa myös kansallisen hätätilanteen, koska varavoimalähteinä voidaan käyttää lämpöakkuja, ja ilmoitti, että Turkissa on jäljellä 91 miljoonaa dollaria. Ministeri Varank totesi, että 38 ulkolämpöparistoa, joilla on erilaiset tekniset eritelmät, tuotetaan kansainvälisissä standardeissa, ”riippuvuus ulkomaisista lämpöakkuista on kokonaan kadonnut. Saksan jälkeen saimme ennakkotilauksen EU-maasta. Olemme tärkeän sopimuksen allekirjoittamisen vaiheessa. ”

Peloteteho


Turkki taistelee terrorismin torjunnassa ulkomailla ja toteuttaa samalla tehokkaasti Irakia, Syyriaa, Libiaa ja oikeuksia lämpimämmillä alueilla, kuten Itäisen Välimeren alueella, ja epäröi suojella etujaan. Paikallinen ja kansallinen tekniikka lisää myös Turkin turkkilaisen puolustusteollisuuden pelotevoimaa, kun kentällä on sotilaita, joilla on kerrannaisvaikutus.

STRATEGINEN TEKNOLOGIA

Lämpöteknologia on tekniikka, joka ei ole kovinkaan tärkeä puolustusteollisuudessa, mutta jolla on strateginen merkitys. Muutamat maailman maat valmistavat lämpöparistoja, joita voidaan käyttää päävoimanlähteenä monissa puolustusteollisuuden tuotteissa.

YHTEINEN VALMISTAJAN SIVU

Turkin ainoa lämpöakkujen kehittäjä ja TUBITAKin puolustusteollisuuden tutkimus- ja kehitysinstituutti (SAGE) valmistaa näitä kriittisiä tuotteita T & K-suunnitteluun suunnitellakseen kaikki prosessit kaikenlaisten testien tuotantoon kokonaisuutena.

250 TEHTYÄ SUUNNITTELUA

Ministeri Varank totesi, että TÜBİTAK SAGE aloitti lämpöakkutekniikan kehittämisen vuonna 2002 ja sanoi: ”Tähän mennessä on suunniteltu noin 250 lämpöakkua, joilla on erilaiset tekniset ominaisuudet. Näistä 38 oli valmistettu ja pätevä kansainvälisten sotilaallisten standardien mukaisesti. " sanoi.

Sitä käytetään muissa järjestelmissä

Ministeri Varank korosti, että tuotettuja lämpöakkuja käytetään muiden puolustusteollisuusjärjestöjen ja siviili-ilmailusektorin kehittämissä kansallisissa järjestelmissä sekä TÜBİTAK SAGE: n kehittämissä järjestelmissä, ministeri Varank sanoi: "Turkin puolustusteollisuuden lämpöakkuihin liittyvä ulkomainen riippuvuus on kokonaan kadonnut SAGE: lla kehitettyjen lämpöparistojen kanssa." hän puhui.

TÄRKEÄ VIENTIPOTENCIALI

Selittäessään, että SAGE on vienyt lämpöakkuja moniin eri maihin vuodesta 2012, Varank selitti, että SAGE sanoi: ”Näihin maihin kuuluvat Saksa, Ukraina, Brasilia ja Saudi-Arabia. Lämpöparistolla on suuri vientipotentiaali. Olemme jopa äskettäin saaneet ennakkotilauksen EU: n jäsenvaltiolta Saksan jälkeen. Olemme tärkeän sopimuksen allekirjoittamisen vaiheessa. On erittäin tärkeää erottua vahvoista kilpailijoistamme ja vastaanottaa tämä ennakkotilaus. ” sanoi.

TIETOA EI JATKA YLÖS

Koska SAGE on kehittänyt ja valmistanut lämpöakkuja, maahan on jäljellä noin 91 miljoonaa dollaria, Varank sanoi: ”Työn taloudellinen osa on tietysti tärkeä, mutta emme voi sivuuttaa turvallisuusnäkökohtaa. Näillä tuotannoilla estettiin myös maan puolustusta koskevaa strategista tietoa menemästä ulkomaille. ” hän puhui.

SÄHKÖENERGIA TUOTTEET

Lämpöparisto on akkutyyppi, joka tuottaa sähköenergiaa periaatteessa, että sähkökemialliset reaktiot käynnistetään luomalla ioninjohtavuus anodin ja katodin väliin sen jälkeen, kun elektrolyytti on sulanut 650 ° C: seen.

KERTAKÄYTTÖINEN

Kertakäyttöiset lämpöakut; ohjukset, ohjatut sarjat, ohjatut tykistöammukset, lentokoneiden istuinten laukaisujärjestelmät, taistelulentokoneiden hätäjärjestelmät, siviili-ilmailusovellukset, pistotulpat ja akustiset sekoittimet.

Missä sitä käytetään?

Termoakut osallistuvat SAGE: n, Herkän opastussarjan (HGK-perhe), Siipiohjattujen sarjojen, Navigointiohjusten (SOM-perhe) ja Ilma-Ilma-ohjujen (Gökdoğan ja Bozdoğan) ja muiden Turkin puolustusteollisuusjärjestöjen kehittämiin kansallisiin järjestelmiin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar