Helppo pääsy Konyan kaupungin sairaalaan

helppo pääsy konyan kaupungin sairaalaan
helppo pääsy konyan kaupungin sairaalaan

Konyan pääkaupunkiseudun kuljetus helpottaakseen poliklinikkapalvelujen tarjoamista alkanutta Konyan kaupungin sairaalaan aloitti linja-autojen kuljettamisen linja-autoilla Saman Pazarı -bussiliikennekeskukseen tuleville kansalaisille.


Konyan pääkaupunkiseudun kunta järjestää linja-autoliikenteen kuljetuksen helpottamiseksi Konyan kaupungin sairaalaan.

Kun Konyan kaupungin sairaala alkaa tarjota poliklinikkapalveluita, Konyan pääkaupunkiseudun kunta tarjoaa myös julkisen liikenteen mukavuuden kansalaisille, jotka tulevat ja menevät sairaalaan mukavasti.

Uudella järjestelyllä kansalaiset, jotka haluavat mennä Konyan kaupungin sairaalaan julkisilla kulkuneuvoilla, voivat päästä sairaalaan linja-autolla 45, jolla on päivittäin suunniteltu 112 palvelua saapuessaan Saman Pazarı -bussiliikkeeseen. Lisäksi Alaaddin-Adliye-raitiovaunulinjaa käyttävät kansalaiset voivat päästä sairaalaan linja-autolla 112, joka siirtää Saman Pazarı -bussiliikennekeskuksesta matkustettuna Karşehir-raitiovaunupysäkille.

Matkustajat voivat käyttää siirtolinjaa ilmaiseksi 100 minuutin kuluessa raitiovaunuille ja linja-autoille astumisesta.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar