Kiinasta lähtevä 1056-metrinen lohkojuna Izmitissä

estää juna lähtee kaupungista
estää juna lähtee kaupungista

Baku-Tbilisi-Kars (BTK), joka on tärkein osa rauta-silkkitietä, jota kutsutaan myös keskuskäytävän rautatieksi, joka koostuu yli 1056 metrin etäisyydeltä Kiinasta, on saavuttanut 5 korttelin päässä junasta Turkkiin.


Kiina jättiläisjunalta oikealla tiellä 20. heinäkuuta Turkissa, Georgiassa / 30. heinäkuuta 2020 Ahilkelek 09.00 oli Kars toimi, Georgia / Ahilkelek Köseköy / Izmit polkuja sisältävät tullimenettelyt normaalisti 70 tunnin sijasta Hän valmisti sen 52 tunnissa ja toisti vanhan levynsä.

01 2020 tonnin painoisella junassa, joka koostuu 9.00 kontista saapuu Köseköylle kello 50 1.992. elokuuta 1.056, on pisin tuontijunaominaisuus, joka kulkee Baku-Tbilisi-Kars-rautatien läpi ja pituus XNUMX XNUMX metriä.

Juna, johon on ladattu 50 jalkaa 40 jalkaa kontteja, sisältää pääasiassa lääketieteellisiä laitteita, kuten elektroniikkaa ja naamioita, sekä 4 konttia Saksasta ja Italiasta.

Sino-Izmit-kuljetus vähenee 10 päivässä

Baku-Tbilisi-Kars ja "Keskuskäytävä" Kiinan (Xi'an) - Turkin (Izmit-Kosekoy) läpi äskettäin junalla kulkevalle reitille suunniteltu keskimääräisen 10 päivän kestoksi.

-Turkey 100 vuotta Kiinassa, 200 lohkonjunat kulkevat jälleen ensi vuonna

Muihin tavoitteisiin sisältyy 100 junayksikön käyttö vuodessa, kahdesti viikossa, ja 200 korttelia vuodessa.

Kiina suunnittelee siirtävänsä 30 prosenttia rautateiden tavaraliikenteestään Eurooppaan Venäjän kautta keskikoridorille. Sitä kutsuttiin siis Kiinan ja Venäjän (Siperian) pohjoiseksi linjaksi - 5 Eurooppaa, joka toteutettiin vuosittain Valkovenäjän kautta tuhat 500 junaa, muutti ensin tuhat vuotta, sitten se on kuljetettava Turkin läpi tuhat 500 kertaa, kun sanotaan.

Odotetaan uusia levyjä

TCDD: n liikenteen pääosasto jatkaa yhteistyötä alueen maiden kanssa BTK: n ja keskimmäisen käytävän (TITR-Trans Caspian International Transport Association) aktiivisuuden lisäämiseksi yhteistyössä liikenne- ja infrastruktuuriministeriön kanssa.

TCDD Tasimacilik vähentää tulliselvitystä 10–15 minuuttiin junaa kohti yksinkertaistetun menettelyn puitteissa yhteistyössä kauppaministeriön tullin pääosaston kanssa, kun taas BTK varmistaa yhteisten tariffien toteuttamisen markkinaolosuhteiden mukaisesti reittimaiden kanssa tehtyjen sopimusten kanssa. Näillä määräyksillä odotetaan monia uusia ennätyksiä kasvavaan tavaraliikenteeseen BTK: ssä ja keskikoridorissa.

Speed ​​Record Broke 12 päivällä

Kuten muistatte, Xi'an-välikäden välinen Kaspianmeren kansainvälinen liikennekäytäväkonsortio Köseköy / Izmitin (Turkki) kautta järjesti kolmannen rautatieaseman, kunnes hän murtoi nopeusrekisterin kahdella radalla. Juna saavutti Izmit Köseköyn asemalle 12 päivän kuluessa Khorgoz-Kazakstanin (Altınkol) rajan ylittämisestä Khorgozin (Kiina) rajanylityspaikassa.

Bakuista Azerbaidžanissa Beyuk-cut-asemalle Container Handling Port -asemalle normaalin 24 tunnin ennätystason sijaan 14 tunnin kuluessa 70 tunnin sijasta on tavallisesti nimetty polkuja Turkki Turkki konttijuna oli ylittänyt 50 tuntia. Kaupallinen nopeus, joka oli näissä kuljetuksissa keskimäärin 28 kilometriä, nousi 42 kilometriin.

n tie kohti Turkkia 6. ja 7. juna joillakin Marmaray-rautatievaunuilla Istanbulin lohkojen läpiHalkalıtoimitetaan sieltä Eurooppaan.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar