100 uutta asemaa ZES: stä sähköautoihin

uusi asema innosta sähköautoihin
Kuva: Hibya

Zorlu Energy Solutions (ZES), yksi Zorlu Enerjin suurimmista investoinneista uuden sukupolven tekniikan toteuttamiseen, tarjoaa tänään palvelua 266 kaupungissa ja 100 uutta asemaa avattiin 56 paikkakunnalla. Toista vuotta juhliensa ZES: n markkinaosuus on saavuttanut 40 prosenttia viimeisillä investoinneilla.


Zorlu Enerjin toimitusjohtaja Sinan Ak kertoi: ”Koska Zorlu Energy jatkaa pyrkimyksiään vauhdittaa tätä maata ZES-tuotemerkkillämme, kun taas kiinnostus sähköautoihin kasvaa kotimaisen sähköauton käyttöönoton myötä, pyrimme kattamaan koko maan mahdollisimman pian. sanoi.

Zorlu Energy avasi uuden sukupolven tekniikoillaan latausasemia edelleen maassamme myötävaikuttaakseen vuonna 2018 perustetun ZES-tuotemerkin sähköautojen laajaan käyttöön. Uusimpien investointien avulla ZES-sähköautolatausasemia on 56 kaupungissa ja saavutettu on kaikkiaan 266 sijaintia ja 455 pistorasiaa.

Vaikka ZES on perustanut latausasemia 17 uuteen kaupunkiin, se on perustanut ensimmäiset julkiset sähköajoneuvojen latausasemat Amasyaan, Bartıniin, Bingöliin, Burduriin, Kahramanmaraşiin, Kilisiin, Niğdeyn ja Şanlıurfan kaupunkeihin.

Zorlu Enerjin toimitusjohtaja Sinan Ak: ”Sähköautoilla on nykyään merkittävä rooli maailman siirtymisessä kestävän ja uusiutuvan energian tuotantoon. Vaikka sähköajoneuvojen markkinoilla tapahtuu päivityksiä päivittäin, seuraamme Zorlu Enerjinä tarkkaan näitä kehityksiä. Vaikka kiinnostus tähän aiheeseen on lisääntynyt, kun kotimainen sähköauto tuli markkinoille, jatkamme työtä ZES-tuotemerkin kanssa, jota juhlimme sen toisen vuosipäivän ajan, kiihdyttääksemme sähköautojen liikkumista maassamme. Viimeaikaisilla sijoituksillamme olemme saavuttaneet 40 prosentin markkinaosuuden. Tänään pyrimme kattamaan koko maan lyhyessä ajassa seuraamalla sähköautojen omistajien matkoja 56-pistorasioillamme 266 paikassa 455 kaupungissa.

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar