'Virtuaalin' poistaminen Turkin ruoka-alasta Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin

virtuaaliruoka poistetaan Turk-ruoka-alalta
virtuaaliruoka poistetaan Turk-ruoka-alalta

Uuden tyyppisen koronavirus (Kovid-19) -epidemian torjumiseksi toteutettujen toimenpiteiden puitteissa viejien kanssa organisoitu kauppaneuvottelu jatkuu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien (UAE) virtuaalisen alakohtaisen kauppavaltuuskunnan kanssa 7.-9. Heinäkuuta.


Uusia markkinoita löytyy viennistä, ulkomaisten liiketoimintapiirien tutustumisesta turkkilaisiin tuotteisiin, viennistä, monipuolistamisesta ja kasvattamisesta, ulkomaisia ​​yrityksiä järjestetään kahdenvälisten liiketoimintatapaamisten järjestämiseksi Turkissa sijaitsevien yritysten kanssa, mutta epidemiatoimenpiteet eivät voi johtua fyysisistä olosuhteista yleensä ja alakohtaisista kaupallisista lähetysjärjestöistä, kauppaministeriön tuella virtuaalisessa ympäristössä. toteutetaan.

Tässä yhteydessä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien virtuaalinen alakohtainen kauppavaltuuskuntaohjelma järjestetään elintarvikealalla kauppaministeriön ja Egeanmeren viejien yhdistysten pääsihteeristön koordinoimana 7. – 9. Heinäkuuta.

valtuuskunnat; 20 viejää, jotka toimivat tuoreiden hedelmien ja vihannesten, veden ja maitotuotteiden, kuivattujen hedelmien, oliivien ja oliiviöljyn, mausteiden, säilykkeiden, hiilihapotettujen ja juomasekoitusjuomien välillä.

Ohjelman odotetaan pitävän kauppaneuvottelut 21 ulkomaisen tuojan kanssa.

Viejät esiintyvät ympäri maailmaa

Kovid-19-prosessia ei voida viedä fyysisesti vähentyneeseen kansainvälisen kaupan volyymiin. Katsotaan, että alakohtaiset kauppaoperaatiot antavat merkittävän panoksen Turkin vientiin siirtymisessä digitaalisen median organisaatioihin.

Tässä yhteydessä virtuaaliset alakohtaiset kaupanvaltuuskuntien ohjelmat Kolumbialle, Paraguaylle, Argentiinassa, Meksikossa, Chilessä, Uruguayssa, Ecuadorissa, Costa Ricassa ja Perussa rakennuskemikaalien ja maaliteollisuuden ministeriön koordinoimana sekä Istanbulin kemikaalien ja tuotteiden viejien liiton järjestämisessä 11. – 22. Toukokuuta. muokattu.

Lisäksi vaikka Egeanmeren viejien yhdistysten maatalouden ja elintarvikealan järjestöissä 28. toukokuuta toteutettiin virtuaalinen alakohtainen kaupan valtuuskuntien ohjelma Istanbulin rauta- ja ei-rautametallien viejien liiton järjestämässä rauta- ja ei-rautametallien viejäliitossa 22.-25. Kesäkuuta, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Qatar, Kuwait. Lisäksi järjestettiin virtuaalinen alakohtainen kaupanvaltuuskuntien ohjelma Bahrainille ja Bahrainille.

Uludağ-viejien yhdistysten organisaatiossa ennen Meksikon sektoria; Meksikoon, Kolumbiaan ja Chileen Istanbulin rauta- ja ei-rautametallien viejien liiton järjestämisessä keittiötarvikkeiden ja keittiökalusteteollisuuden aloilla; Istanbulin rauta- ja ei-rautametallien viejien liiton organisaatiossa rauta- ja ei-rautametallien aloilla järjestettiin virtuaalinen alakohtainen kaupan valtuuskuntien ohjelma Uzbekistanille ja Kazakstanille.

Kaikkien näiden organisaatioiden lisäksi Kazakstaniin järjestetään virtuaalinen alakohtainen kaupan valtuuskuntien ohjelma Istanbulin vaatteiden ja vaatteiden viejien liiton organisaatiossa, joka on jälleen ministeriön koordinoimassa, 13.-14. Heinäkuuta.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar