UZMAR -harjoitus Aliağa Nemrutin lahdella SOCAR-terminaalissa

uzmar aliaga nemrut piti harjoituksen pimeässä socar-terminaalissa
uzmar aliaga nemrut piti harjoituksen pimeässä socar-terminaalissa

Aliağa Nemrutin lahdella sijaitseva SOCAR-terminaali toteutti kesäkeskuksen meren pilaantumisen hätätilanteissa reagointia harjoittavan UZMAR Maritime -yhtiön, joka on valtuutettu organisaatio.


Skenaarion aiheuttama pilaantuminen; Se pidettiin hallinnassa käyttämällä suojaa ja muita apulaitteita, joita asetetaan jatkuvasti terminaalissa. Keräys- ja varastointiprosessit suoritettiin meriajoneuvojen, kaavinten ja varastosäiliöiden avulla, ja skenaarion mukaisesti kerätyt jätteet lähetettiin luvanvaraisiin jätteiden vastaanottolaitoksiin.

Harjoitus saatiin päätökseen noin 2 tunnissa UZMAR: n ja SOCAR-terminaalin virkamiesten operatiivisella johdolla. Tämän tehtävän avulla nähtiin jälleen kerran, että UZMARin ja SOCAR Terminalin välinen yhteistyö, viestintä ja koordinointi on erittäin hyvää ja että se on valmistautunut terminaalissa mahdollisesti esiintyvään pilaantumiseen.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar