TÜRASAŞ: sta keskusteltiin STSO: n johtamassa kokouksessa

tutsasta keskusteltiin stsossa pidetyssä kokouksessa
tutsasta keskusteltiin stsossa pidetyssä kokouksessa

Sivasin kauppa- ja teollisuuskamari (STSO) Eskişehirin johdolla (TÜRASAŞ) -konferenssi pidettiin perustamisen arvioimiseksi.


Mustafa Eken, Sivasin kauppa- ja teollisuuskamarin (STSO) hallituksen puheenjohtaja, Celalettin Kesikbaş, Eskişehirin teollisuuskamarin puheenjohtaja, Metin Güler, Eskişehirin kauppakamarin puheenjohtaja, Sakaryan kauppa- ja teollisuuskamarin puheenjohtaja ja A. Akgün Altuğ Hän osallistui.

Puheenvuoro tapahtumassa presidentti Eken, "Turkey Railway Machines Industry Inc. (TÜDEMSAŞ), Turkey Wagon Industry Co. (TÜVASAŞ) ja Turkey Locomotive and Engine Industry Inc. (TÜLOMSAŞ), joka perustettiin Ankaran yrityskeskukseen, sulki Turkin rautatieajoneuvoteollisuuden pääkonttorin (TÜRASAŞ) sanomalla, että yhdistää, "perustettiin Ankaran rautatieinvestointeihin maakunnassamme. Paljon huhuja tuli yrityksen liittämisen jälkeen. Tässä oli levottomuutta. Leikkasimme tällaisia ​​juoruja jakamalla ministeriöltämme ja varajäseniltä saamiamme tiedot yleisön kanssa. Tämän päivän kokouksessa kanssamme tavoitteemme on ymmärtää, kuinka TÜRASAŞ toimii, vähentää maakuntiemme levottomuutta ja kuulemista. Kiitän osallistumisestasi. ”

STSO: n hallituksen jäsenen Babür Sardaşin esittelyn jälkeen käydyn kuulemisen jälkeen päätettiin, että kolmen provinssin jaoston puheenjohtajilla ja heidän hallintoelimillä on useita yhteyksiä Ankaraan.

Perustettava valtuuskunta kokoontuu Ankaraan tulevana ajanjaksona ja tekee erilaisia ​​vierailuja.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar