Terveyden arvioinnin koulutus aloitettu

terveyden laadun arvioinnin koulutus aloitettiin
terveyden laadun arvioinnin koulutus aloitettiin

Varaterveysministeri DR. Mohammad Trust, Turkki-sairaalan terveyden laatustandardien asettaminen -konferenssin vetämä osallistui avausohjelmaan Inservice Training.


Varapääministeri totesi vuonna 2003 pitämässään Turkin terveydenhuollon laatustandardien (SCS) sairaalahoitokoulutusohjelman perustamassa terveydenhuollon muutosohjelman perustamispuheessaan, että se oli tärkeä linkki terveyden laatutyössä.

Turkin terveyslaatustandardit (SKS) ja laatuindikaattorit, jotka osoittavat, että luottamus muodostaa perustan terveyden laatujärjestelmälle, on varmasti paras tapa soveltaa näitä standardeja ja indikaattoreita potilaiden ja henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi. Se lisää tyytyväisyyttä terveyspalveluihin. Onneksi sen jälkeen, kun 17 vuotta kansainvälisellä areenalla ei ole enää käytettävissä, meidän on mainittava, että Turkin terveysjärjestelmien laatu on esimerkki mahdolliselle maailmalle ", arvioinnissa todettiin.

Varapääministeri Güven totesi, että standardien, ohjeiden ja sääntöjen julkaiseminen on yhtä tärkeää, että on tärkeää arvioida ja seurata näiden käytäntöjen tilaa paikan päällä.

Puhuessaan tavoitteen puitteissa koulutettujen laadunarvioijien kanssa, Güven sanoi:

”Kaikkien julkisten ja yksityisten terveydenhuollon laitosten laadunarvioinnit suorittavat huolellisesti ministerimme kouluttamat laatunäyttäjät. SKS: n arvio Turkin tehokkuudesta meidän on saavutettava terveyslaatujärjestelmien ja luonnon tavoitteet, ja pyrimme aina yhdessä siirtymään kärkipaikkaan. Ensinnäkin meidän on jatkettava pyrkimyksiämme varmistaaksemme, että arvioinnit suoritetaan tasapuolisesti ja puolueettomuuden periaatteiden mukaisesti. "

Güven muistutti, että SKS-arvioinnit piti keskeyttää pandemian vuoksi, ”Pandemiaprosessin aikana näimme, että laadun koordinoinnilla ja laatujohdoilla oli tärkeä rooli epidemioiden hallinnassa sekä maakuntien tasolla että sairaaloissamme. Tämä tilanne johtuu siitä, että laatu on alue, joka on avoin jatkuvalle kehitykselle, muutoksille ja innovaatioille, ja paljastaa kuinka tärkeä se on. ”

Apulaisministeri Güven kertoi, että maaliskuussa julkaistiin uusi versio sairaaloiden terveysstandardeista.

SKS-sairaalan (P.6) Internet-pohjainen täydennyskoulutus järjestetään 08.-28. Heinäkuuta.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar