SED-maksut suoritettiin tänään

sed-maksut suoritetaan tänään
Kuva: Perhe-, työ- ja sosiaaliministeriö

Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluista vastaava ministeri Zehra Zümrüt Selçuk kertoi esittävänsä sosiaalisen ja taloudellisen tukipalvelun (SED) maksut auttaakseen lapsia kokemaan juhlaa perheensä kanssa ja vastaamaan perheiden tarpeita.

"Maksamme 131 miljoonaa TL: tä 138 tuhannesta lapsestamme"


Ministeri Selçuk kertoi, että maakuntien pääosastojen suorittamat maksut elokuun 31 kuukaudeksi SED-palvelun piirissä maksetaan tänään, koska uhrauksen juhla on samanlainen kuin tämän vuoden 3. heinäkuuta-2020. Päivämäärä.

Ministeri Selçuk kertoi: ”Maksamme 131 miljoonaa kruunua 138 tuhannelle lapsellemme, jotka hyötyivät SED-palvelusta ennen lomaa. Tukemalla lapsiamme perheessä, suojelemme perheen koskemattomuutta SED: llä ja huolehdimme lastemme paremmasta hyödystä. " sanoi.

Ministeri Selçuk toivoi, että maksuista olisi hyötyä kaikille lapsille ja heidän perheilleen, "onnittelen lastemme ja heidän arvokkaiden perheidensä siunattua Eid-lomaa". käytettyjä ilmaisuja.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar