Valtateiden pääosasto rekrytoida 2 vammaista työntekijää

moottoriteiden pääosasto ottaa vammaiset työntekijät vastaan
moottoriteiden pääosasto ottaa vammaiset työntekijät vastaan

Moottoriteiden pääosastoa johdetaan vakituisella työsopimuksella, jonka kestoa ei ole määritelty; Palvelukseen otetaan 2 vammaista työntekijää.


Turkin työvoima- ja työvoimatoimiston maakunnan pääosasto ilmoittaa pyynnöstämme 20.07.2020, ja se pysyy avoimessa työpaikkailmoituksessa viiden päivän ajan.

Kysyntäolosuhteet herätysaseman ehdokkaissa 5 päivän kuluessa päivästä, jona Turkin työvoima- ja työvoimatoimiston maakunnan mainos / tai sivuliike on julkaistu. http://www.iskur.gov.tr voi hakea Internet-osoitteen kautta.

Kohteet, jotka ehdokkaiden on otettava huomioon, ilmoitetaan ehtojen ja selitysten osiossa, jota etsitään seuraaville vammaisiksi työntekijöiksi rekrytoitaville.

moottoriteiden pääosasto ottaa vammaiset työntekijät vastaan

Edellytykset ja selitykset, joita haetaan vammaisiksi työntekijöiksi rekrytoitaville:

1. Ehdokkaat, jotka täyttävät kysyntäedellytykset, on vastaanotettava İŞKUR-maakunnan pääosastoilta / palvelukeskuksilta, palvelupisteiltä tai https://esube.iskur.gov.tr pystyy hakemaan kirjautumalla työnhakija-linkkiin heidän Internet-osoitteensa kautta TR-tunnuksella ja salasanalla. Hakemuksia jatketaan hakemusten jättöpäivää seuraavan ensimmäisen työpäivän loppuun.

2. Rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslakia ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikokset kansallista puolustusta vastaan, rikokset valtionsalaisuuksia vastaan, vakoilut, kavallukset, kiristys, lahjonta, varkaudet, petokset, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, petollinen konkurssi, vaikka annettaisiin anteeksi. Olla tuomitsematta rikoksista, jotka sisältävät hankintoja, toiminnan vääristämistä, rahanpesua tai salakuljetusrikoksia,

3. 2527 numeroidut turkkilaiset aateliset, jotka voivat vapaasti olla ulkomaalaisia ​​ammatteja ja taiteita Turkin kansalaisille, edellyttäen, että yksityiset organisaatiot tai rajoittamatta yritystoimintaa koskevaa lakia, joka koskee Turkin kansalaisena toimimista, ovat vähintään 18-vuotiaita ja alle 35-vuotiaita,

4. Ei jäsenyyttä, kuulumista tai yhteyksiä rakenteisiin, kokoonpanoihin tai ryhmiin tai terroristijärjestöihin, jotka kansallinen turvallisuusneuvosto on päättänyt toimia valtion kansallisen turvallisuuden vastaisesti.

5. Se ei ole toiminut yhteistyössä terroristijärjestöjen kanssa, se ei ole auttanut näitä järjestöjä, ei ole käyttänyt tai käyttänyt julkisia resursseja ja resursseja näiden organisaatioiden tukemiseen, ei ole ollut näiden organisaatioiden propagandaa,

6. Ei ole riistetty julkisista oikeuksista (TCK: n 53 a artikla)

7. suoritettuaan asevelvollisuutensa, vapautettu tai lykätty (miespuolisten ehdokkaiden osalta),

8. suorittanut EKPSS-tutkinnon,

9. Vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläke mistä tahansa sosiaaliturvalaitoksesta,

10. Ehdokkailla ei saisi olla esteitä vuorotyöhön. (Rekrytoitava työntekijä työskentelee tasa-arvoisena työntekijänä.)

11. Ehdokkailla ei saisi olla terveysongelmia, jotka estävät heitä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti.

12. Hakijalla on oltava hakemuksen viimeisestä päivästä lähtien vaadittava koulutusaste ja erityisedellytykset vaaditun otsikon mukaisesti.

13. Ehdokkaiden on oleskeltava työskentelevässä maakunnassa tai alueilla 20.07.2020.

14. Ehdokkaat, joilla on oikeus tehdä tentti kokeen päivämäärän, tunnin ja paikan kanssa, ilmoitetaan verkkosivustomme (www.kgm.gov.tr) ilmoitusosassa. Tämä ilmoitus on luonteeltaan ilmoitus, eikä asianomaisille henkilöille ilmoiteta postitse.

15. Hakijat, jotka ovat lopullisessa luettelossa suulliseen kokeeseen; mitkä asiakirjat toimitetaan, asiakirjojen toimittamispaikka, päivämäärät ja muut tiedotustoimenpiteet ilmoitetaan myöhemmin pääosastomme verkkosivuston (www.kgm.gov.tr) ilmoitusosassa. Ehdokkaille ei anneta kirjallista ilmoitusta.

16. Suullisen kokeen tuloksena pää- ja varaosaamiseen menestyneet ehdokkaat; Pääosastomme ilmoitetaan verkkosivuston (www.kgm.gov.tr) ilmoitusosassa, eikä ehdokkaille ilmoiteta kirjallisesti.

17. Pidätämme oikeuden tehdä rikosvalitus pääasialliselle syyttäjävirastolle väärien asiakirjojen tai ilmoitusten antajien hakemusten pätemättömyydestä, vuokrausprosessin peruuttamiseksi ja Turkin rikoslain asiaa koskevien säännösten soveltamiseksi.

18. Nimitetty työntekijä ei voi pyytää siirtoa (toimeksiantoa) toisen kaupungin työpaikoille viiden vuoden ajan.

19. Rekrytoitu 142,91 TL. Rekrytoitavien työntekijöiden koeaika on 60 päivää; Ne, jotka epäonnistuvat kokeilujakson aikana, irtisanotaan.

20. Jos tentin läpäisseet ehdokkaat eivät täytä edellä mainittuja vaatimuksia, heidän tenttinsä ovat virheelliset.

21. Hakijat voivat vastustaa tarkastuslautakuntaa 5 (viiden) työpäivän kuluessa tulosten ilmoittamisesta. Muutoksenhausta päätetään viiden (viiden) työpäivän kuluessa tutkintalautakunnan saapumisesta ja ilmoitetaan asiasta kirjallisesti. Vetoomusta, jolla ei ole Turkin tasavallan tunnusnumeroa, nimeä, sukunimeä, allekirjoitusta ja osoitetta, sekä faksilla tehtyä vastalausetta ja voimassaolon päättymispäivän jälkeen tehtyjä vastalauseita ei oteta huomioon.

22. Ehdokkaat, jotka voivat aloittaa tehtävän, toimittavat pyydetyt asiakirjat henkilökohtaisesti määrättyyn päivämäärään saakka. Postitse, kuriirilla tai kuriirilla tehtyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Kuitenkin ne, jotka eivät pysty toimittamaan asiakirjoja sairauden tai syyllisyyden takia (edellyttäen, että he toimittavat syntymäraporttinsa tai sairauskertomuksensa tilanteestaan), voivat kuitenkin toimittaa asiakirjansa sukulaistensa kautta. Ehdokkaiden, joiden asiakirjat on vastaanotettu, varmistetaan aloittavan tehtävänsä antamalla kirjallisen ilmoituksen. Syntymä, sairaus jne. niille, jotka eivät voi tulla syistä; Jos he todistavat asemansa, heidät varmistetaan aloittavan työskentelynsä laillisen tekosyyn päättymisen jälkeen. Nimitys tehdään varallaololuettelosta edellä mainitun asetuksen säännösten mukaisesti niiden sijaan, jotka eivät ole aloittaneet työskentelyä 15 päivän kuluessa nimityksistään huolimatta, niiden, jotka ovat poistuneet työstä kokeilujakson aikana, sellaisten henkilöiden, jotka eivät toimita asiakirjoja määräajassa, tai sellaisten henkilöiden, joiden todetaan olevan täyttämättä jättämisen ehtoja.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar