Metsätalouden pääosasto rekrytoi 700 vakituista työntekijää

Metsätalouden pääosasto tekee vakinaisia ​​työntekijöitä
Metsätalouden pääosasto tekee vakinaisia ​​työntekijöitä

Metsähallinnon pääosaston maakuntaorganisaatiossa julkisten laitosten ja organisaatioiden palkkatyöntekijöihin sovellettavia menettelyjä ja periaatteita koskevan asetuksen säännösten mukaisesti yhteensä rakennuskoneoperaattori 200, tiehöyläoperaattori 200, kaivinkoneenhoitaja 200, telaketjuyritys 60 ja traktorinhoitaja 40 Palkataan 700 vakituista työntekijää (vakituinen).


Ehdokkaiden yleiset ja erityisedellytykset sekä muut tiedot tarkennetaan İŞKUR-avoimissa työpaikkailmoituksissa. Nämä ilmoitukset julkaistaan ​​İŞKUR-lehdessä 04-10 / 08/2020. Ehdokkaat, jotka täyttävät ilmoituksessa mainitut ehdot, tekevät hakemuksensa İŞKUR: n kautta ilmoituksen aikana.

Ehdokkaat kutsutaan suulliseen ja soveltuvaan tenttiin 4 (neljä) kertaa enemmän kuin ilmoituksessa määritetään. Ehdokkaat määritetään notaarille sovittavan arvonnan tuloksen perusteella. Erän paikka ja päivämäärä tarkennetaan İŞKUR-avoimessa työpaikkailmoituksessa, ja se ilmoitetaan myös asianomaisella metsähallinnon verkkosivustolla. Ehdokkaiden osoitteisiin ei ilmoiteta kirjallisella ilmoituksella. Kaikkien ilmoitettavien tehtävien koeaika on kaksi kuukautta työlain nro 4857 mukaisesti. Kaikki rekrytointiprosessia, hakijoilta vaadittavat asiakirjat sekä suullisen ja soveltuvan tentin sijainti ja päivämäärä julkaistaan ​​alueellisten linjojen verkkosivuilla. Hallinto voi lopettaa ehdokkaiden hakemukset, joiden on ymmärretty täyttämättä vaatimuksia, ilmoitus-, vaihto-, tutkinta- ja nimitysprosessien kaikissa vaiheissa.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar