TCG antaa Kavuşturanille Anatolian Turkin merentakaisten voimansiirtokapasiteetin

kelluvan ktla tcg anadolin rakentaminen jatkuu täydellä nopeudella
kelluvan ktla tcg anadolin rakentaminen jatkuu täydellä nopeudella

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank opiskeli Tuzla Sedef -telakalla, jossa rakennettiin monitoimikohtainen amfibio hyökkäysalus ANADOLU, joka lisää Turkin asevoimien merentakaisten sotilasoperaatioiden ja humanitaaristen operaatioiden mahdollisuuksia. Anatolian ministeri totesi, että projekti, joka on lähellä 70 prosenttia paikallisen panoksen sitoumuksesta Varankille, "Nämä alukset lisäävät merkittäviä voimavaroja Turkin globaaliksi voimaksi tulemiselle". sanoi.

SUURIN TONAN LAIVAMME


Turkin suurimman tuotetun tonnimäärän katsauspaikalla työskentelevät ministerit Varank TURKON Holding- ja PEARL Shipbuilding -konsernin hallituksen puheenjohtaja Nevzat Kalkavan, hallituksen Orkin Kalkavan, Alkin Kalkavan, hallituksen jäsen ja tilauksen toimitusjohtaja Erkan Mete Hankintapäällikkö Kaşif Kalkavan ja puolustusteollisuusprojektien päällikkö Selim Buğdanoğlu seurasivat häntä.

JATKAA NOPEAA

ANADOLU-rakennus, joka tuo Turkin asevoimat ulkomaille energiansiirtokykyyn, jatkuu täydellä vauhdilla. Aluksen päätehtävä, joka myötävaikuttaa puolustusteollisuuden kotimarkkinahintojen nousuun, on joukkojen siirto ja amfibifaktio.

30 ILMA-AJONEUVOITA voidaan kuljettaa

Ministeri ilmoitti vierailunsa jälkeen telakalla Varank, jota tuotiin ensimmäistä kertaa Turkin monikäyttöisessä monimutkaisessa hyökkäyksessä, merivoimien komento ilmoitti, että se olisi suurin tonnimääräiset alukset, jotka otetaan luetteloon. Äskettäin hän huomautti, että Turkin myöntämä alueellinen voimavaranto Varank korostaa aluksen säiliöitä ja panssaroituja ajoneuvoja, mukaan lukien kansalliset, voivat kuljettaa yli 30 konetta, riippuen kasvot lähellä amfibioa tehtävien ryhmää ja tehtävää.

Pk-yritykset päällä

Ministeri Varank totesi, että ANADOLU-projektissa on lähes 70 prosenttia kotimaista panosta. Ministeri Varank totesi, että myös maan pk-yrityksillä ja tavarantoimittajilla on kriittinen rooli hankkeessa, koska kolmasosa kotimaisen panoksen sitoumuksesta on pk-yrityssitoumusta.

UAVS SIIRTYY YLI

Varank, panee merkille taktisen UAV-luokan jopa ilman pystysuoraa laskeutumista, pitäisi olla mahdollista päästä pois tästä aluksesta, "Nämä alukset lisäävät merkittäviä kykyjä Turkin globaaliksi voimaksi. Se etenee melko nopeasti. ” hän puhui.

Alkuperäinen suunnittelu

Sanoessaan, että ensimmäisen laivan suunnittelu on ulkomainen, Varank sanoi: ”Seuraavina ajanjaksoina löydämme tapoja ja keinoja valmistaa sellaisia ​​aluksia omilla alkuperäisillä malleillamme. Toivomme pystyvämme valmistamaan tämän luokan alukset, myös suunnittelusta lähtien. Meillä on kyky tähän suuntaan. MİLGEM-projektin avulla voimme tuottaa sota-aluksemme täysin paikallisesti ja kansallisesti omilla malleillamme. ”

58 metrin korkeus

ANATOLIAN pituus on 232 metriä ja leveys 32 metriä. Aluksen, jonka korkeus on 58 metriä, raskaiden ajoneuvojen kansi on tuhat neliömetriä. Aluksella on myös 410 neliömetrin telakka, kevyiden ajoneuvojen kansi 165 neliömetriä, laskuala 880 tuhatta ja lentokansi 6 5 neliömetriä lentorampilla sekä 440 neliömetrin angaari.

Jotkut kunnossapito tapahtuvat laivalla

Aluksella on kapasiteetti 6 lentokoneeseen, kuten 4 hävittäjän, 8 hyökkäyshelikopterin, 2 keskikuormahelikopterin, 2 Seahawk-yleiskäyttöön tarkoitetun helikopterin ja 30 miehittämättömän ilma-aluksen toimintaryhmän vaatimuksista riippuen. Näille ajoneuvoille tarvittava infrastruktuuri ja keskinkertaiset huoltotarpeet voidaan kuitenkin myös täyttää aluksella.

TALVI kelluu

ANADOLU pystyy kuljettamaan tarvittavat taistelu- ja tukiajoneuvot kriisialueille ilman tukitukia, ja sitä voidaan käyttää kaikilla merillä yhden amfibialliseen pataljoonaan. Hän voi osallistua operaatioihin poistotyökaluilla, joita hän kantaa uima-altaansa. Siinä on ohjaamo, jonka avulla pyörivät ilma-alukset voivat toimia päivisin ja öisin varaston raskaimpien Naton helikopterien kanssa. Ohjaamon yläosassa on lentoramppi, joka antaa sopiville lentokoneille mahdollisuuden nousta lyhyen matkan päässä. Siellä on 1 taisteluoperaatiokeskusta, joista 1 voidaan osoittaa Natolle, ja vähintään 3 henkilöstöä voi palvella kelluvissa kasarmeissa.

2 KÄYTTÖHUONE 14 INTENSIIVINEN HUOLTO

Kiitos tämän projektin; Saavutetaan laaja valikoima kriittisiä kykyjä, kuten humanitaarisen avun operaatiot kotimaasta poissa olevilla alueilla, lääketieteellinen tuki lähes tuhannelle ihmiselle, jolla on 2 täysimittaista leikkaussalia, 14 tehohoitoyksikköä ja palovammat, sekä lentotoiminnot riippumatta muiden maiden tukikohdista.

TOIMITUS VUONNA 2021

”Rakentamisen aloitusseremonia” pidettiin 30. huhtikuuta 2016 ja siihen osallistui presidentti Recep Tayyip Erdoğan. Päävoiman ja käyttövoimajärjestelmän integroinnin valmistuttua tämän vuoden helmikuussa aluksen sataman hyväksymiskokeet aloitettiin 2019. heinäkuuta 1. Satama- ja merikokeiden suorittamisen jälkeen ANADOLU on tarkoitus luovuttaa merivoimien johdolle ensi vuonna.

MVäliaikaiset järjestelmät

Aselsan-Havelsan -kumppanuus; ANADOLU: n komento-, viestintä-, tietokone-, älykkyys- ja asejärjestelmät hankitaan. Järjestelmät, kuten sodanhallintajärjestelmä (GENESIS-ADVENT), elektroninen sodankäynnin sarja, joka sisältää tutkaelektroniikan hyökkäys- ja vastatoimenpidejärjestelmät, infrapunajäljen seurantajärjestelmän, sähköoptisen johtajan ja torpedovastapettojärjestelmän, on kehitetty kansallisesti, kokoonpanot aloitettiin.

TUTKIMUSHANKKEITA on 3

Lisäksi hankkeen puitteissa toteutettavien teknologian hankintavelvoitteiden puitteissa suorat taloudelliset tuet myönnetään 3 erittäin tärkeälle T & K-hankkeelle, joita kehitetään kansallisesti.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar