Turkin tilastolaitos IT-henkilöstösopimuksen tekemiseksi 7

kalkkuna tilastolaitokselle sopimus on tehtävä computing henkilökunta tutkija
kalkkuna tilastolaitokselle sopimus on tehtävä computing henkilökunta tutkija

Turkin tilastollinen laitos digitaalimuutosten ja projektien osasto, tietotekniikan osasto ja laitoksen alainen ohjelmisto, joka on tarkoitettu käytettäväksi kokopäiväisesti, nro 375 asetuslaki 6 tehdyn lisäsäännöksen 31 pykälän nojalla päivätyn ja 12 numeroidun virallisen päätöksen perusteella Sanomalehdessä julkaistun, sopimuksessa mainitun henkilöstön palvelukseenoton periaatteita ja menettelyjä julkisten laitosten ja organisaatioiden suurten laskentayksiköiden palveluksessa koskevan kahdeksannen artiklan mukaisesti palvelukseen otetaan 2008 (seitsemää) sopimussuhteista tietohenkilöstöä.


Puheenjohtajavaltio suorittaa Turkin tilastolaitoksen suullisessa kokeessa ehdokkaiden valinnassa; Perustuu 2018 tai 2019 julkisen henkilöstön valintakokeen (KPSS) P3-pisteet ja vieraalla kielellä suoritetun tason arviointitesti (YDS / e - YDS), joka on voimassa englanniksi tai vastaavien vieraiden kielten tentteihin, jotka korkeakouluneuvosto on hyväksynyt tällä kielellä. (Vieraiden kielten tenttitulosasiakirjat ovat voimassa viisi vuotta, ellei voimassaoloaikaa ole määritetty asiakirjassa.) Ehdokkaat voivat hakea vain yhtä ilmoitettua paikkaa.

Sovellukset, Turkki tilastoviranomaisen verkkosivuilla http://www.tuik.gov.tr osoite löytyi Job tilauslomake on valmis ja oikealla tavalla täytön jälkeen yhdessä muiden asiakirjojen viimeistään 10 päivän lopussa ylitöitä (08:2020), kunnes Turkki Tilastot Instituutio State Quarter Necatibey Caddesi 18 00 Ministeriö Cankaya / ANKARA osoitteessa Turkki tilastot toimielimenä jätetään henkilöstöosasto tai mainittuun osoitteeseen hakuajan päättymistä tehdään lähettämällä. Postin viivästymisen ja muiden syiden vuoksi tämän päivämäärän jälkeen vastaanotettuja hakemuksia sekä allekirjoittamattomia työpyyntölomakkeita tai puuttuvien asiakirjojen lähettäjiä ei arvioida.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar