Julkinen liikenne siltojen ja moottoriteiden kanssa vapaana juhlan aikana

julkinen liikenne siltojen ja moottoriteiden kanssa lomien aikana
Kuva: marmaray

Eid al-Adhan vuoksi moottoritiet, jotka kuuluvat moottoriteiden pääosastoon, 15. heinäkuuta Martyrs Bridge- ja Fatih Sultan Mehmet Bridge -käytävät ovat vapaita keskiyöstä torstaina 30. heinäkuuta kello 4 asti tiistaina 07.00. elokuuta.


Samoin ei veloiteta kuntien ja niiden organisaatioiden ja yritysten julkisista kuljetuspalveluista Başkentrayn ja Marmarayn lennoista perjantaina 31. heinäkuuta keskiyöhön maanantaina 3. elokuuta keskiyöhön.

Presidentin päätöksellä virallisessa lehdessä julkaistun päätöksen mukaan: ”Eid al-Adhan loman vuoksi; Lukuun ottamatta lain nro 30 päivättyä 2020 päivättyjä rakennus-käytä-siirtohankkeita, jotka alkavat torstaina 00.00. heinäkuuta 4 kello 2020 (keskiviikkona keskiviikkoa yhdistävä yö) tiistaina 07.00. elokuuta 8 klo 6. Ne, jotka hyötyvät moottoriteistä moottoriteiden pääosaston ja 1994. heinäkuuta pidettävien Martyrs-sillan ja Fatih Sultan Mehmet -sillan vastuulla,

Ne, jotka hyötyvät Başkentrayn ja Marmarayn, kuntien ja niiden liittojen, instituutioiden ja yritysten tarjoamista julkisen liikenteen palveluista perjantaina 31. heinäkuuta 2020 kello 00.00 (torstaista perjantaihin yhdistävä yö) maanantaina 3. elokuuta 2020 klo 24.00,jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar