Imamoglu: Ilotulitussovellus on ohitse

imamoglu-ilotulitussovellus on ohitse.
imamoglu-ilotulitussovellus on ohitse.

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu vastasi toimittajien kysymyksiin ilotulitusvälineiden käytöstä Sakarya Hendekin räjähdysten ja sitä seuranneiden katastrofien jälkeen. "Emme tee tällaista sovellusta Istanbulissa, se on ohi, emmekä halua nähdä tällaista sovellusta missään Istanbulissa", Imamoglu sanoi.


Istanbulin metropolialueen kunnan (İBB) presidentti Ekrem İmamoğlu vastasi toimittajien kysymyksiin ilotulitusvälineiden käytöstä Sakaryassa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Dudullu-Bostancı-metrolinjan aloitustilaisuuden jälkeen. İmamoğlu sanoi: ”Ilotulituslaitoksen onnettomuuden jälkeen monet kunnat ovat päättäneet kieltää ilotulitusvälineet? Mikä on IMM: n päätös tähän suuntaan, tuleeko asia parlamentin esityslistalle?

"PUHELIN TÄMÄN Aiheen johtajamme kanssa"

”Sakarya järkyttää meitä kovasti. Eilen, kun tulimme takaisin Istanbulista Istanbuliin sattumalta, tapasimme yhden marttyyrimme perheen ja jouduimme pieniin vaikeuksiin. Olemme pahoillamme kaikista marttyyreistamme, tappioistamme. Mielestäni etenkin toinen tapahtuma ei ole työtapaturma vaan laiminlyönti. Se on tutkittava. Siksi tämä Sakarya Hendekin tapaus muistuttaa meitä noista päivistä ja siellä olevista tuskallisista tappioistasi, vaikka näemme traagisen tilanteen tai ilotulituksen. Siksi emme tee tällaista sovellusta Istanbulissa, se ei ole valmis, eikä halua nähdä tällaista sovellusta missään Istanbulissa. Tässä mielessä toivomme hallintomme tekevän kaiken tarvittavan. Koska jotkut luvat eivät liity meihin. Mutta emme enää käytä ilotulitteita missään tapahtumassamme. Löydämme tästä erilaisia ​​menetelmiä. Teemme juhlia monilla eri järjestelmillä. Toivon, että vain yksi elämästämme ei olisi kuollut siellä. Tuomme parlamentin, jonka alamme ei ole alamme. Kuten totesin, hallintoelimet ovat valtuutettuja tässä asiassa. Luvat otetaan sieltä. Jotkut juhliin liittyvät sovellukset ovat muiden instituutioiden tekemiä. Puhun tästä pääjohtajamme kanssa. Luulen, että hänellä ei olisi erilaista mielipidettä kanssamme. ”


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar