Ünye-linja-autojen terminaali saa maakaasua

epäsäännöllinen linja-autojen terminaali saa maakaasua
epäsäännöllinen linja-autojen terminaali saa maakaasua

Pääkaupunkiseudun Ordu-kunta tuo Ynye Intercity-bussiterminaalin maakaasuun.


CNG-järjestelmää (paineistettu maakaasu) on sen perustamisesta lähtien käytetty lämmittämään linja-autoasemaa, ja sitä johtaa Metropolitan Municipality AKSA Ordu-Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Tutkimukset aloitti.

Talvella käytettävän maakaasun ohella terminaalille tuleville kansalaisille sekä kaupanpitäjille ja siellä työskentelevälle henkilöstölle tarjotaan viihtyisämpi ympäristö.

”INFRASTRUKTUURITYÖT TEE”

Resurssien kehittämistä ja tytäryhtiöitä käsittelevän osaston päällikkö Aytekin Başköy kertoi tekemästään työstä: ”Olemme aloittaneet maakaasun tuomisen Ynyyn väylän linja-autoasemalle, jota hallinnoi Ordu Metropolitan Municipality. Koska aikaisemmin ei ollut maakaasujohtoa, käytettiin kuljetusjärjestelmän kanssa ostettua paineistettua maakaasua. Tässä mielessä Metropolitan pormestari Dr. Mehmet Hilmi Gülerin ohjeiden mukaan AKSA Ordu-Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Maakaasun infrastruktuurityöt suorittaa. Talvella käytettävän maakaasun myötä terminaalimme mukavuus kasvaa ja terminaalissa työskenteleville kansalaisille, kauppiaille ja henkilöstölle on mukavampi ympäristö. ”


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar