Çukurovan alueellinen lentokenttä valmistuu kahden vuoden kuluessa

Cukurovan alueellinen lentokenttä valmistuu vuoden aikana
Cukurovan alueellinen lentokenttä valmistuu vuoden aikana

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu kertoi, että heidän tavoitteena on saada Mersinissa rakenteilla olevan Çukurovan alueellisen lentokentän rakentaminen päätökseen kahden vuoden kuluessa.


Karaismailoğlu yhdessä kuvernööri Ali İhsan Su: n, parlamentin suunnitelma- ja budjettivaliokunnan puheenjohtajan Lütfi Elvanin ja muiden kiinnostuneiden kanssa teki katsauksen Çukurovan alueellisen lentokentän rakentamiseen.

Kenttävierailun jälkeen toimittajille lausunnon antanut Karaismailoğlu kertoi tutkivansa parhaillaan käynnissä olevia kaupungin kuljetushankkeita paikan päällä.

Viitaten Turkin lentoliikenteen Karaismailoğlu-investointeihin ", arvoisa presidentti, AK-puolueen hallituksen johdolla, olemme lisänneet lentokenttien lukumäärää 24: stä 56: een. Kasvatimme matkustajamäärää 30 miljoonasta 210 miljoonaan. Lentoyhtiöstä tuli ihmisten tapa. ” käytti lauseketta.

Karaismailoğlu totesi, että he työskentelevät Çukurovalle sopivalla lentokentällä. Karaismailoğlu sanoi: ”Teemme kovasti töitä saadaksemme Çukurovan alueelle kansakunnan, arvostettujen kansalaisten, arvoisen lentokentän. Kaikki työ jatkuu nopeasti. Olemme nyt kiitotiellä. Toivottavasti valmistamme kaikki infrastruktuurityöt vuoden loppuun saakka. Työt lentokenttäyhteyksillä jatkuu taas nopeasti. Olemme valmiit lentokenttäyhteyksiin ensi vuoden alussa. ” hän puhui.

Korostaen, että työ jatkuu lentokentällä, Karaismailoğlu sanoi: ”Olemme myös saaneet päätökseen päällirakenteita koskevat projektimme. Ensimmäisessä vaiheessa saatiin päätökseen lentokenttäterminaaliprojektit, jotka palvelevat ensimmäisessä vaiheessa 8 miljoonaa matkustajaa. Sitten suunnittelimme lentokentän, jolla on kapasiteetti palvella 12 miljoonaa matkustajaa. Toivomme, että tavoitteemme on tehdä tarjous lähipäivinä ja aloittaa rakentaminen tänä vuonna ja saada rakennus päätökseen viimeistään kahden vuoden kuluessa. ” löysi arvioinnin.

"Ensimmäinen kone laskeutuu kiitotielle 2 vuodessa"

Karaismailoğlu ilmaisi, että he seuraavat hankkeen seuraajia, sanoi: ”Alamme ottaa käyttöön kansallisemme arvoisen lentokentän, jonka Çukurova on kauan odottanut tarjotakseen palvelun mahdollisimman pian ja Çukurovan alueellinen lentokenttä palvelee tätä aluetta. Älkäämme ajatelko vain tätä paikkaa Çukurovan lentoyhtiönä. Tämä paikka palvelee kaikkia aloja, kuten tarvittavaa OIZ: tä, teollisuutta, meriä, satamaa, matkailua ja maataloutta. Se on erittäin arvokas sijoitus. Toivomme, että saamme sijoituksen tuoton täällä lyhyessä ajassa. Teimme suunnitelman ja valmistelun tällä tavalla. ”

Ministeri Karaismailoğlu, toimittaja, "Milloin ensimmäinen kone laskeutuu kiitotielle?" "Kaikkien suunnitelmienamme on purkaa lentokenttämme 2 vuodessa ennen kahden vuoden loppua. Se on työmme ja tavoitteemme. ” hän vastasi.

Karaismailoğlu, jonka mukana olivat AK-puolueen Mersin-edustajat Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz ja Ali Cumhur Taşkın, sekä Välimeren pormestari Mustafa Gültak, saivat tietoa kentällä työskentelevistä työntekijöistä. Karaismailoğlu otti myös matkamuistovalokuvan työntekijöiden kanssa.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar