Çiğli raitiovaunulinjan rakennustöiden pätevyyden tarjouskilpailun tulos

cigli-raitiovaunulinjan rakennustöiden tarjouskilpailu
cigli-raitiovaunulinjan rakennustöiden tarjouskilpailu

Çiğli-raitiovaunulinjan rakennustöiden esivalinta Tarjouskilpailun tulos: Tarjous, noin 12 km pitkä 15 aseman raitiovaunulinja ja pysäkit, muuntajarakennukset (maanalainen / yläpuolella), viadukti, mekaaniset, sähkötyöt, sähkömekaaniset työt, Konak-raitiovaunu toiminnassa. Tähän sisältyy pysäkkilaitteiden pituuksien jatkaminen. Työn kesto on 730 (seitsemänsataa kolmekymmentä) kalenteripäivää toimituksesta.


Izmir Metropolitan Municipality Rail System Department 2020 yritystä haki esivalintaa tarjousnumeroon 342727/17. Nämä yritykset luetellaan seuraavasti:

 1. Alsim Alarko
 2. Kolin Construction - Ederay-rakentaminen
 3. Unitek Construction - Y Construction
 4. ÖZKA Construction - Dillinghamin rakentaminen
 5. Ermit - En-Ez -rakentaminen
 6. syntymä
 7. Rakennuskeskus
 8. Makyol
 9. Şenbay Mining - Özgün Yapı
 10. Nurol Construction
 11. Cengizin rakentaminen
 12. Özkar Construction
 13. Dido-ray - Araz-energia
 14. Gülermak
 15. IC İçtaç
 16. Kiev Metrobud - Barankaya Construction
 17. Pers Yapi - Astro-päällirakenne

Tietoja Çiğli-raitiovaunusta

Çiğli-raitiovaunun ensimmäinen vaihe, Karşıyaka Se alkaa Çevreyolu-asemalta ja ulottuu Ataşehiriin, Çiğli İstasyonaltı -asemiin, Çiğli İZBAN -pysäkkiin ja Çiğlin alueelliseen harjoitussairaalaan yhdistävällä sillalla. Tämä vaihe on 3 metriä pitkä ja koostuu neljästä pysähdyspaikasta.

Toinen vaihe alkaa Ataşehir Mahallesista ja kulkee Atatürkin järjestäytyneen teollisuusalueen, Katip Çelebi -yliopiston ja Ata Sanayin kautta ja päättyy Çiğlin alueelliseen koulutussairaalaan. Tämä vaihe, jonka kokonaispituus on 7 metriä, koostuu 500 pysähdyksestä.

Cigli-raitiovaunun ensimmäinen vaihe
Cigli-raitiovaunun ensimmäinen vaihe

Çiğlin raitiovaunulinjalla on yhteensä 14 asemaa

Linja koostuu 14 asemasta. Linjan leveys on 7,2 metriä. Suurin osa reitistä oli suunniteltu kaksoislinjaksi, joka kulkee olemassa olevien katujen ja teiden keskuspaikkojen läpi. Projektin ensimmäinen vaihe Karşıyaka Alkaen Çevreyolun asemalta, se kattaa Ataşehirin ja Çiğli İstasyonaltın kaupunginosat, Çiğli İZBAN-aseman ja Çiğlin alueellisen koulussairaalan liitosillalla. Tässä 3 metriä pitkässä vaiheessa on neljä asemaa.

Toinen vaihe alkaa Ataşehir Mahallesista ja seuraa Ata Sanayi -reittiä, Katip Çelebi -yliopistoa, Ata Sanayi -reittiä ja päättyy Çiğlin alueellisessa koulutussairaalassa. Tässä vaiheessa on 7 asemaa, joka on 500 metriä pitkä.

Çiğlin raitiovaunureitti

Çiğlin raitiovaunulinja valmistuu 2,5 vuodessa

Karşıyaka ja yhteys İZBAN Çiğli -raitiovaunulinjaan valmistuu noin 2,5 vuodessa. hattu, Karşıyaka Se on jatko raitiovaunulle. Radan integroinnin varmistamiseksi İZBAN: n kanssa kehitetään kehätien ylittävä noin 300 metrin pituinen yhdyssilta. Raitiovaunulinjan lisäksi sillalla on jalankulkijoiden ja polkupyörien reittejä.

Raitiovaunupysäkkejä on Çiğlin alueellisen koulussairaalan ja İzmir Katip Çelebi -yliopiston edessä. Linja kulkee myös Çiğli Ata Sanayin ja Atatürkin organisoidun teollisuusalueen (AOSB) kautta. Kansalaiset, jotka käyttävät raitiovaunua Alaybeystä, voivat matkustaa Çiğliin keskeytyksettä. Siten ajoneuvojen liikenne vähenee.

Izmir raitiovaunukarttajutella

miten 1

 1. Jos rakennuksessa on keskusta tai nauraa, olemme turvassa.

Yorumlar