Borusan Otomotiv Motorsport valmistautuu vuoden 2020 GT4 Eurooppa -sarjaan

Borusan Otomotiv Motorsport jatkaa turkiyeniinin esittelyllä koko nopeudella
Borusan Otomotiv Motorsport jatkaa turkiyeniinin esittelyllä koko nopeudella

Borusan Otomotiv kehittämällä moottoriurheilua Turkissa vuonna 2008 ja perustettiin edistämään Turkin mainostamista ulkomailla, Borusan Otomotiv Motorsport, 2020 GT4 jatkaa täydessä vauhdissa valmistautuessaan Eurooppa-sarjaan. Tiiminpäällikkö Ahmet Köseleci selitti BMW: n maailmanlaajuisessa lehdistössä valmistamisprosessit, joita heillä oli pandemian aikana.


Borusan Otomotiv Motorsport on myötävaikuttanut maamme edistämiseen löytämällä itselleen paikan BMW: n maailmanlaajuisessa lehdistössä ja sen voittamissa 16 mestaruuskilpailussa. Tiiminpäällikkö Ahmet Köseleci huolimatta pandemian aikakauden aiheuttamista levottomuuksista etenkin BOM E-Teamin monissa verkossa järjestetyissä organisaatioissa. Hän totesi löytäneensä paikan. Hän kertoi myös osallistuvansa useisiin turnauksiin, jotka järjestettiin osallistumaan Covid-19 -tutkimukseen luotujen rahastojen rahoittamiseen.

Kuten Borusan Otomotiv Motorsport, tiiminpäällikkö Ahmet Köseleci totesi, että he ovat kilpailleet erittäin intensiivisessä kalenterissa sen perustamispäivästä lähtien, ja totesivat, että heillä on aikaa levätä pandemian aikana, mutta he myös kyllästyivät, koska olivat poissa raiteista.

Köseleci totesi, että he odottavat innolla GT4 Europe -sarjan ensimmäistä kilpailua 25. heinäkuuta. ”Olemme tottuneet aloittamaan kauden maaliskuussa tai huhtikuussa, joten odotamme innolla uudelleen tiellä. Imola on yksi suosikkiraidoistamme ja kilpailemme siellä seitsemännen kerran. Olemme myös erittäin iloisia siitä, että kauden ensimmäinen kilpailu järjestetään. ”

Ahmet Köseleci, jolla oli tilaisuus selittää yksityiskohtaisesti sekä Borusan Otomotiv Motorsportin henkilöstöä että heidän menestyjään yksityiskohtaisesti BMW: n maailmanlaajuisessa lehdistösivustossa, totesi, että he kilpailevat kahden auton kanssa ensimmäistä kertaa uudella kaudella ja haluavat olla kilpailukykyisempiä yleisjoukkueiden sijoituksessa.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar