Amasyan kehätie avataan lauantaina

amasya cevre-tie avataan lauantaina
amasya cevre-tie avataan lauantaina

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu kertoi, että 11,3 kilometrin pituinen Amasyan kehätie avataan 25. heinäkuuta seremonialla, johon presidentti Recep Tayyip Erdoğan osallistuu videoneuvottelulla.


Ministeri Karaismailoğlu kiinnitti huomiota kaupungin liikenneruuhiin, jotka johtuvat kasvavasta kaupunkiliikenteen ja linja-autojen raskaiden ajoneuvojen liikenteestä, jota käytettiin Amasyan nopeasti kehittyvän sosioekonomisen rakenteen yhteydessä, ja sanoi: "Erillinen kauttakulku Suluova-Amasya-tieltä, Me kuljemme Amasyan lounaaseen ja yhdistämme sen Amasya-Turhal-tielle. ”

Sijoitukset tuovat elinvoimaa alueelleen

Karaismailoğlu, presidentti Erdogan johti palvelemaan ihmisiä ympäri maata sydämeltään ja sielultaan, jolla he työskentelevät ja erittäin tärkeillä investoinneilla, ja totesivat, että he ovat toteuttaneet Turkin työllisyyttä varten kunkin sijoitusten toteuttamisen alueella, taloudellisen elinvoiman ja lisääntyneen elämänlaadun korostaen samalla Amasyan kehätietä. Tässä vaiheessa hän korosti, että kyse on korkean lisäarvon sijoituksesta.

Kehä, jolla on 14 taiteellista rakennusta, säästää 110 miljoonaa tonnia vuodessa ja vähentää kuljetusaikaa puolitunnista 7 minuuttiin.

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että maan olosuhteiden vaikeuksien vuoksi ne rakensivat 3.3 taiderakennetta, mukaan lukien 2 kaksiputkiset tunnelit, 4 kaksoisväyläkenttää, 3 siltakohdat, 2 kaksoissiltaa ja 3 yksittäistä siltaa reitin varrella. Hän totesi, että se on erittäin tärkeä sijoitus, joka sisältää vaikeat rakenteet.

Kehätie aktivoituna Karaismailoğlu huomautti, että paikallista ja alueellista liikennettä sisältävä kaupungin kauttakulkutapa ohitetaan ja kauttakulkuliikenne poistetaan kaupungista. Liikenneturvallisuutta ja mukavuutta lisäävän kehätien ansiosta säästyy vuosittain 30 miljoonaa tonnia polttoainetta. Pakokaasupäästöjä vähennetään myös merkittävästi poistamalla stop-and-go-odotus. Tämä tie puhdistaa Amasyan liikenteen ja keuhkot. ”

Amasya kehittää sekä urbanismia että taloustiedettä

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että investoinnin käyttöönoton yhteydessä vaarallisia aineita kuljettavat ajoneuvot eivät vain kulje kaupungin läpi, vaan Amasyan ympäristö on myös vähemmän meluisa ja puhtaampi. Karaismailoğlu totesi, että he antoivat yhden parhaista lahjoista Amasyalle, joka tunnetaan prinssien kaupungina näiden palvelujen avulla.

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että he ovat liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä toteuttaneet kaikki hankkeensa tietyn suunnittelun mukaisesti liikenteen yleissuunnitelman puitteissa ja täyttäneet sanansa seuraavasti:

”Tavoitteenamme on tarjota maalle korkean lisäarvon investointeja. Tätä varten työskentelemme kaikella voimallamme. Emme vain yhdistä kaupunkeja näihin teihin, vaan luomme sydämestä-sydämeen -yhteydet. Vahvojen siteiden avulla olemme perustaneet kansakunnan kaikilla aloilla. Kasvamme edelleen ja jatkamme matkaa vahvalla ja varmalla askella Turkin vahvistamisessa. Jatkamme työtä, rakkautta ja runsautta kansalaisia ​​kohtaan teillä, siltoilla, rautateillä, lentokentillä, meri- ja viestintäinvestoinneilla. "

amasya tiekartta
amasya tiekarttajutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar