Airbus käynnistää Nightjar-tiimin Australiassa

airbus käynnistää yöpyöryhmän Australiassa
airbus käynnistää yöpyöryhmän Australiassa

Airbus muodosti Nightjar-tiimin parantaakseen Australian teollisuuskapasiteettia. Uuden muodostumisen myötä sen tavoitteena on tarjota yli 250 miljoonaa Australian dollaria (AUD) maalle.


Airbus-helikopterit yhdessä yli 20 australialaisen kumppanin kanssa Team Nightjarin luomiseksi käynnistivät konsortion "Projekti LAND 2097" Stage 4 -ratkaisun. Tämän hankkeen puitteissa Kansakuntien yhteisö hakee helikopterikalustoa Australian puolustusvoimien erityisoperaatioiden tukemiseksi.

Seuraavat ovat Team Nightjar -jäsenten nimet, jotka yhdistävät Australian parhaat teollisuuden taidot ja yliopistot: Cablex, Cyborg Dynamics, Deakin University, DEWC, ECLIPS, Ferra Engineering, Helicopter Logistics, Helimods, Kinetic Fighting, Kratos Australia, Microflite, PREDICT Australia, QinetiQ Australia, Saffron-helikopterimoottorit Australia, Seeing Machines, Sigma Bravo, Venäjä, TAFE NSW, Tagai Management Consultants, tietullikopterit, Technology Sydney University, Varley Group ja Varley Rafael Australia.

Team Nightjar tarjoaa vastauksena Australian Kansainyhteisön neljän tonnin, nopeasti käyttöön otettavissa olevaan monirooliseen helikopteriehdotukseen Australian erityisjoukkoja varten, korkean suorituskyvyn Airbus H145M: n ja kotimaisen tukikannan.

”Olemme tietoisia siitä, kuinka tärkeää on työskennellä australialaisten yritysten kanssa, vaikka tiedämme, että jokainen australialainen kumppani tarjoaa tässä ohjelmassa niche-kykyjä Kansakuntien yhteisölle. Team Nightjar keskittyy voimakkaasti Australian teollisuuden tukemiseen ja innovointiin sitoutumisensa vuoksi Australian teollisuuteen. " sanoi.

"Paikallinen konsortio tarjoaa maailman johtavia koulutusratkaisuja, vahvistaa paikallista osallistumista ja tarjoaa nopeita suunnitelmia ja parannuksia koko ohjelman ajan."

"Ryhmän tarjous päättäessään investoida Australian johtamaan innovaatioon tarjoaa yli 250 miljoonaa AUD taloudellista hyötyä ja yli 170 työpaikkaa Australiassa."

Vaikka nämä ominaisuudet tarjoavat paikallisia työpaikkoja, teknologian siirtoa ja vientiä, uskomme, että erittäin kykyinen H145M-helikopteri lisää huomattavasti sen tarjoamia mahdollisuuksia. ”

”Australian yhteisö etsii alustaa, joka on todistettu, kypsä, luotettava ja tarjoaa vankat tukijärjestelmät. Ohjelmassa ehdottamat Australian erikoisjoukot ovat H1.400-perheen uusimmat jäsenet, jolla on yli 5.9 miljoonaa lentotuntia yli 145 XNUMX lentokoneella, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti siviili-, julkishallinnon ja armeijan kentillä, mutta jota tukee myös kehittynyt maailmanlaajuinen verkosto. ”

"H145M on esimerkillinen alusta kevyille erikoistoiminnoille ja sillä on todistettu kyky virheetöntä, korkeasti valmisteltua operaatiota varten, samalla kun se tarjoaa mukavan sopeutumisen erikoisjoukkojen vaatimuksiin", Mathewson lisäsi.

Kevyt kaksoismoottori on toiminnallisesti todistettu, edullinen ja vähäriskinen vaihtoehto Australialle, mutta se täydentää MRH90 Taipania parannetulla liikkuvuudella ja tilannetietoisuudella tiettyihin toimintoihin. Kompaktin koonsa ansiosta H145M on optimoitu käytettäväksi tiheässä kaupunkimaastossa ja otetaan nopeasti käyttöön C-17A Globemasterin kautta.

H145M on kokeiltu, testattu ja suosittu puolustusvoimien keskuudessa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja lyhyen toimitusajan takia. Sen asiakkaita ovat armeijan joukot Saksassa, Unkarissa, Luxemburgissa, Serbiassa ja Thaimaassa.

H145M tukee erityisesti Saksan asevoimien (Bundeswehr) erityisiä operatiivisia tehtäviä, jotka ovat nyt valmiita yli 99-prosenttisiin operaatioihin; tarjoaa turvallisuuden, erinomaisen voiman ja kuorman.

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar