Airbus käynnistää Nightjar-tiimin Australiassa

airbus käynnistää yöpyöryhmän Australiassa
airbus käynnistää yöpyöryhmän Australiassa

Airbus muodosti Nightjar-tiimin parantaakseen Australian teollisuuskapasiteettia. Uuden muodostumisen myötä sen tavoitteena on tarjota yli 250 miljoonaa Australian dollaria (AUD) maalle.Airbus Helicopters yhdessä yli 20 australialaisen kumppanin kanssa loi Team Nightjar -projektin ja käynnisti konsortion ”Project LAND 2097” vaiheen 4 ratkaisun. Osana tätä hanketta Kansainyhteisö etsii helikopterilaivastoa tukemaan Australian puolustusvoimien erityisoperaatioita.

Team Nightjar -jäsenet, jotka kokoavat yhteen Australian parhaat teollisuuden kyvyt ja korkeakoulut, ovat seuraavat; Cablex, Cyborg Dynamics, Deakin University, DEWC, ECLIPS, Ferra Engineering, Helicopter Logistics, Helimods, Kinetic Fighting, Kratos Australia, Microflite, PREDICT Australia, QinetiQ Australia, Safran Helicopter Engines Australia, Seeing Machines, Sigma Bravo, Rusada, TAFE NSW, Tagai-konsultit, maksulliset helikopterit, Sydneyn teknillinen yliopisto, Varley Group ja Varley Rafael Australia.

Vastauksena Kansainyhteisön pyyntöön nelitonnisesta, nopeasti käyttöönotettavasta, moniroolisesta helikopteriehdotuksesta Australian erikoisjoukkoja varten, Team Nightjar tarjoaa erittäin kykenevän Airbus H145M: n ja maan sisäisen tukilaivaston.

”Olemme tietoisia siitä, kuinka tärkeää on työskennellä australialaisten yritysten kanssa, vaikka tiedämme, että jokainen australialainen kumppani tarjoaa tässä ohjelmassa niche-kykyjä Kansakuntien yhteisölle. Team Nightjar keskittyy voimakkaasti Australian teollisuuden tukemiseen ja innovointiin sitoutumisensa vuoksi Australian teollisuuteen. " sanoi.

"Paikallinen konsortio tarjoaa maailman johtavia koulutusratkaisuja, vahvistaa paikallista osallistumista ja tarjoaa nopeita suunnitelmia ja parannuksia koko ohjelman ajan."

"Tiimiehdotus sitoutuu investoimaan australialaiseen johtamaan innovaatioon ja tarjoaa yli 250 miljoonan AUD: n taloudellisen hyödyn ja yli 170 työpaikkaa Australiassa."

Vaikka nämä ominaisuudet tarjoavat paikallisia työpaikkoja, teknologian siirtoa ja vientiä, uskomme, että erittäin kykyinen H145M-helikopteri lisää huomattavasti sen tarjoamia mahdollisuuksia. ”

”Australian kansainyhteisö etsii alustaa, joka tarjoaa todistettuja, kypsiä, luotettavia ja kestäviä tukijärjestelmiä. Australian erityisjoukot, joita ehdotamme ohjelmassa, on viimeisin H1.400-perheen jäsen, joka lentää yli 5.9 miljoonaa tuntia yli 145 lentokoneella, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti siviili-, julkisilla ja sotilasalueilla, ja sitä tukee myös kehittynyt maailmanlaajuinen verkosto.

"H145M on esimerkillinen alusta kevyille erikoistoiminnoille ja sillä on todistettu kyky virheetöntä, korkeasti valmisteltua operaatiota varten, samalla kun se tarjoaa mukavan sopeutumisen erikoisjoukkojen vaatimuksiin", Mathewson lisäsi.

Kevyt kaksimoottorinen lentokone on toiminnallisesti todistettu, edullinen ja vähäriskinen vaihtoehto Australialle, ja se täydentää MRH90 Taipania parantamalla liikkuvuutta ja tilannetietoisuutta erityisoperaatioissa. Pienen koonsa ansiosta H145M optimoidaan tiheään kaupunkimaastoon ja otetaan nopeasti käyttöön C-17A Globemasterin kautta.

H145M on testattu ja saanut suosion puolustusvoimien keskuudessa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja lyhyen toimitusajan ansiosta. Sen asiakkaita ovat armeijat Saksassa, Unkarissa, Luxemburgissa, Serbiassa ja Thaimaassa.

Erityisesti H145M tukee Saksan asevoimien (Bundeswehr) erityisoperaatioita, jotka ovat tällä hetkellä käytettävissä yli 99%; tarjoaa turvallisuutta, ylivoimaista voimaa ja kuormaa

Hibya-uutistoimisto

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar