Toyota Motor Manufacturing Turkki juhlii 30. vuotta

Toyota juhlii autoteollisuuden kalkkunavuosia
Toyota juhlii autoteollisuuden kalkkunavuosia

Turkin tuotanto ja vienti Toyota Motor Manufacturing Turkin johtajien keskuudessa viettävät perustamisen 30. vuosipäivää. Tänä vuonna myös Toyota Motor Manufacturing Turkey on merkittävä. Amerikan yhdysvaltalainen riippumaton tutkimusyritys JD Power valitsi parhaimmat tehtaat Euroopassa ja Afrikassa "Golden Plant" (Gold Factory) palkittiin.


Vuonna 1990 perustettu Toyota Toyota Motor Manufacturing Turkin (Tmmt) toinen eurooppalainen tuotantolaitos viettää 30. menestysvuotta. Perustettuaan vuonna 1990 perustetun perustan vuonna 1992, Toyota Motor Manufacturing Turkey aloitti tuotantotoimintansa Sakaryassa vuonna 1994. Toyota Motor Manufacturing Turkey aloitti toimintansa monesta ennätyksellisestä tuotannosta ensimmäisestä päivästä lähtien, ja vienti edistää edelleen Turkin taloutta.

30 vuotta menestystä!

Joka vuosi vienti yli 150 maahan 30 vuoden aikana, kun tuotanto ja vienti saavuttivat ennätyksellisen määrän Toyota Motor Manufacturing Turkkia, lisää työllisyyttä maissa, joissa on 5.500 työntekijää. Sosiaalinen vastuu projisoi ja palvelee Toyota Motor Manufacturing Turkin yrityksen työntekijöiden terveysarvoa tulevana vuonna ja parantaa tuotanto- ja vientituloksia sekä aikoo jatkossakin tarjota lisäarvoa yhteisölle ja työntekijöille.

Vuosina 1990-2019 Toyota Motor Manufacturing Turkin tuotanto- ja vientitulokset:

Kokonaistuotanto (kpl) Vienti yhteensä (kpl) Vientituotot yhteensä
2.603.420 2.173.877 33.439.638.815

Toyota Motor Manufacturing Turkin pääjohtaja ja toimitusjohtaja Toshihiko Kudo, "Toyota Motor Manufacturing Turkey on tapahtunut autoteollisuuden johtavien tuotemerkkien joukossa jo 30 vuoden ajan, ja yaşıyoruz.kuruluşu on tyytyväinen osoittaen vahvuutensa kansainvälisessä kilpailussa, koska meillä on kaikki työntekijät, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme, ja arvostan vilpittömästi toimittajien työtä. ” sanoi.

Hibya-uutistoimisto


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar