Tasoitustyöt aloitettiin Afyon Karakuyun rautatietunnelista

Tasoitustyöt aloitettiin Afyon-hahmojen rautatietunneleissa
Tasoitustyöt aloitettiin Afyon-hahmojen rautatietunneleissa

TCDD: n seitsemäs alueellinen pääosasto on alkanut työskennellä painolastisuojauslaitteen kanssa lisätäkseen Afyon-Karakuyu-linjan tunnelien mittaristoleranssia ja tehdäkseen siitä sopivan sähköistysmittarille ja lisäämään tunnelin sisäpuolta.


TCDD: n seitsemäs aluejohtaja Adem Sivri vieraili tunnelin seulonnan tutkimuksissa tekemällä auto- ja jalankulkijoiden tutkimuksia teknisen valtuuskunnan ja Tınaztepe-Kocatepe-asemien välillä. Rautateiden kunnossapitoryhmiltä tietoa saanut Sivri korosti ensin turvallisuusperiaatetta.

Tutkimuksissa pyritään alentamaan tasoa tunneleissa painolastisyöttölaitteella ja painolastisäätimellä.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar