Istanbulin kasvot muuttavat suunnittelijat palkitaan

Suunnittelijat, jotka muuttavat Istanbulin kasvot, saavat palkinnonsa
Suunnittelijat, jotka muuttavat Istanbulin kasvot, saavat palkinnonsa

Istanbulin kasvot muuttavien hankkeiden omistajat saavat lauantaina pidettävässä keskusteluissa palkinnot presidentti Imamoglulta.


Istanbulin suunnittelutoimiston (İPA) ja İBB-puisto-, puutarha- ja viheralueiden osaston kanssa toteutettavien kilpailujen kollokviumi järjestetään 11. heinäkuuta klo 15:00 Yenikapı Eurasia Show Centerissä.

Tammikuussa 2020 avatussa kaupunkien huonekalujen ja riistatuotteiden suunnittelukilpailussa ja Haliç-rannikkojen suunnittelukilpailussa sijoittautuneiden kilpailijoiden projektit arvioidaan tuomarikunnan jäsenten kokoonpanossa kollokviumissa ja kysymyksiin vastataan.

Hankkeita arvioitiin Istanbulin strategisen suunnitelman 8 pääteeman mukaan: Saavutettava Istanbul, Ympäristötietoisuus, Istanbulin tuottaminen, Istanbulin jakaminen, Taloudellinen kestävyys, Osallistuva ja innovatiivinen johtaminen, Elävä Istanbul, Ainutlaatuinen perintö.

EKREM İMAMOĞLU ON HELPPO

Presidentti Ekrem İmamoğlu on myös konsulttien tuomaristojen jäsen kahdessa kilpailussa, joissa palkitaan 65 hanketta. Muut neuvoa-antavan tuomariston jäsenet, İBB Park Garden- ja viheralueiden osaston päällikkö Yasin Çağatay Seçkin, İBB Rail Systems -osaston päällikkö Pelin Alpkökin, İPA-kilpailun koordinaattori Ömer Yılmaz, İSTON A.Ş. Toimitusjohtajaksi tuli Ziya Gökmen Togay. Riippumattomat arkkitehdit, suunnittelijat ja taiteilijat ovat kahden kilpailun tärkeimmät tuomaristot.

Vaikka Istanbulin kaupunkisi huonekalu- ja peli-vapaa-ajan suunnittelukilpailun voittaja saa 80.000 50.000 TL, Istanbul Your Golden Horn Coasts -kilpailun voittajalle myönnetään XNUMX XNUMX TL-palkinto.

KOLOSIOKI JULKAISTUAN ELÄBB-TV: NÄ

Ne, jotka eivät voi tulla yleisön avoimeen tapahtumaan, voivat seurata İBB TV: n sosiaalisen median tilejä.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar