Rahapajojen ja leimojen painotalon pääosasto 20 jatkuvan työntekijän hankkimiseksi

rahapajan ja postimerkkipainon pääosasto työskentelee jatkuvasti
rahapajan ja postimerkkipainon pääosasto työskentelee jatkuvasti

Istanbulin rahapajojen ja postimerkkipainojen pääosasto, Dikilitaş Mahallesi, Yenidogan Sokak No: 55 Beşiktaş ja Orhantepe Mah. Tekel Cad. Ei: 6 Cevizli Tämän lain nojalla 4857: n puitteissa sovellettavaa Turkin yritysneuvostoa sovelletaan julkisissa laitoksissa työntekijöille, joille on annettu Kartal-osoitteessa (TEO) sijaitsevissa laitoksissa työskentelevien laitosten palvelukseen ottamista koskevat periaatteet ja menettelyt seuraavassa taulukossa määritellyllä tavalla "vakinainen työntekijä"

juoksee
Palvelun tyyppi / ammatti
tulla otetuksi
Henkilöstön määrä
Koulutuksen tila Ikäraja Erityisolosuhteet menetelmä Työpaikka
Suojaus- ja turvallisuuspalvelut / turvallisuusvastaava aseistettu 20 Ainakin keskiasteen (lukion ja vastaavat) valmistuneet
olla
18-35 Hänellä on keskiasteen koulutus, assosiointitutkinto, ylempi korkeakoulututkinto ja jatkotutkinto sekä aseellisen nro 5188 mukainen aseistettu yksityisen turvallisuushenkilön henkilökortti (voimassa vähintään 6 (kuusi) kuukautta hakemusten jättöpäivästä)
Ei saa olla este työssä vuorojärjestelmässä sekä päivällä että yöllä, sisällä ja ulkona, työn vastaanottamiseen
Jos työ- ja mielenterveysongelma ei ole vammainen, mikä voi estää tehtävän suorittamisen, dokumentoidaan terveydentila terveyskomitean raportissa (komitea)
Hänellä on vähintään 2 (kahden) vuoden työkokemus (suojeluhenkilö / yksityinen turvallisuushenkilö) ja dokumentoidaan tämä SGK-tietueilla.
170 olla vähintään 160 cm pitkä miespuolisten ehdokkaiden ja 15 cm naispuolisten ehdokkaiden korkeus. Korkeuden kahden viimeisen numeron ja senttimetrien välisen eron ei tulisi olla pienempi kuin XNUMX kilogrammaa (terveyslaitosten korkeus- ja painotiedot)
Se olisi dokumentoitava.)
Notaaripiirustus
ja suullinen tentti
İstanbul

Hakemukset Turkin yritysliitto (TEO) pidetään ajankohtana 22.07.2020–27.07.2020 verkossa verkkosivuston kautta. 2. Postitse tai sähköpostitse henkilökohtaisesti tehtyjä hakemuksia, lukuun ottamatta online-hakemuksia, ei hyväksytä. 3. Ilmoitusta voivat hakea henkilöt, joiden on oleskeltava Istanbulin maakunnassa İ startKUR-aloituspäivästä lukien.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar